Ο Παπασταθόπουλος για τους Έλληνες του Καμπιονάτο

14:52 28/2/2013 - Πηγή: AEK365

Το τελευταίο διάστημα, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο ιταλικό πρωτάθλημα έχουν κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και τον Βασίλη Τοροσίδη της Ρόμα αλλά και για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο της Μπολόνια.

Σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα προσκείμενη στην Ρόμα, ο κεντρικός αμυντικός της Βέρντερ Βρέμης τόνισε: "Ο Ταχτσίδης είναι ένα σπουδαίο ταλέντο και έχει βρει τους σωστούς προπονητές για να αναδειχθεί. Το καλό είναι πως δουλεύει σκληρά και αυτό φαίνεται.

Ο Τοροσίδης, που είναι φίλος μου, πήγε στην κατάλληλη ομάδα αφού στην Ρόμα αρέσκονται να παίζουν επιθετικά και αυτό ταιριάζει με τις ικανότητες του Βασίλη. Είμαι σίγουρος πως μπορεί να παίξει πολλά χρόνια στην Ρώμη. Αυτός που γνωρίσατε τελευταία, ο Χριστοδουλόπουλος, είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής. Μπορεί να βοηθήσει πολύ την Μπολόνια, αρκεί να του δοθούν οι ευκαιρίες. Και με τους τρεις γνωρίζομαι από την Εθνική και είμαι σίγουρος πως μπορούν να κάνουν μεγάλη καριέρα στην Ιταλία".
Όσο για το αν ο ίδιος σκέφτεται να επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα, ο Παπασταθόπουλος δήλωσε: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος στην Γερμανία, όπου το ποδόσφαιρο έχει κάνει άλματα προόδου. Αλλά η αλήθεια είναι πως μου λείπει η Ιταλία. Κάποια στιγμή στο μέλλον μπορεί να έρθω ξανά. Δεν αποκλείεται τίποτα".

Keywords
Τυχαία Θέματα