Ο ΠΑΟΚ πάει για τον Φόσεν

09:08 24/1/2014 - Πηγή: AEK365

Η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ αποτελεί προτεραιότητα για τον Χουμπ Στέφενς με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινείται για την απόκτηση του Γέλε Φόσεν της Γκενκ.
Την υπόθεση χειρίζεται ο γιος του προπονητή του ΠΑΟΚ, Μάικλ Στέφενς, με τον 24χρονο Βέλγο να θεωρείται ιδανικός για να ενισχύσει

την επίθεση της ομάδας.
Ο Φόσεν έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017 με την Γκενκ η οποία αναμένεται να ζητήσει πολλά χρήματα τα οποία σκοπεύει να δώσει ο Ιβάν Σαββίδης. Την φετινή σεζόν ο Φόσεν έχει παίξει σε 32 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις πετυχαίνοντας 15 γκολ ενώ συνολικά έχει 101 γκολ και 33 ασίστ σε 224 παιχνίδια με την Γκενκ. Επίσης έχει αγωνιστεί 12 φορές με την Εθνική Βελγίου σημειώνοντας 2 γκολ.
Ο Στέφενς θέλει επιθετικό περιοχής και για αυτό από τον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον για τον Σινέντου Ομπάσι της Σάλκε γιατί ο 27χρονος Νιγηριανός αγωνίζεται ως περιφερειακός φορ.
Τέλος, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν "καίγεται", σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού παρότι ο Βίτορ θα μείνει εκτός μάχης, λόγω τραυματισμού, για 4-6 εβδομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα