Ο ΠΑΟ έχει δώσει 109.800 ευρώ σε πρόστιμα φέτος

09:17 15/11/2013 - Πηγή: AEK365

Χθες η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση που είχε καταθέσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έτσι ισχύει το χρηματικό πρόστιμο των 55.000 ευρώ για όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό. Μετά και από αυτό το πρόστιμο, η εφημερίδα SPORTDAY σημειώνει πως μόνο για φέτος οι "πράσινοι" έχουν πληρώσει

συνολικά 109.800 ευρώ σε πρόστιμα, περισσότερα από όσα έχουν πληρώσει όλες οι υπόλοιπες ομάδες της Super League μαζί.
Συγκεκριμένα, οι υπόλοιπες ομάδες έχουν τιμωρηθεί με χρηματικά πρόστιμα συνολικού ύψους 97.850 ευρώ ενώ από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπογραμμίζουν και το γεγονός πως το αρχικό πρόστιμο 1700 ευρώ, για την συμπεριφορά των οπαδών στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, τετραπλασιάστηκε στην Επιτροπή Εφέσεων και έφτασε στις 6.500 ευρώ.
Στον Παναθηναϊκό είναι δυσαρεστημένοι με την απόρριψη της έφεσης την οποία αποδίδουν στην κόντρα του προέδρου της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου, με την ΕΠΟ. Επίσης επισημαίνεται πως οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας εξισώνουν τις κροτίδες με τις επιθέσεις καθώς, σύμφωνα με την ΠΑΕ, ίδια ποινή είχε επιβληθεί στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια στο "Γ. Καραϊσκάκης" πριν από δυο χρόνια όταν οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν σε παίκτες του Παναθηναϊκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα