Ο παλιός είναι αλλιώς (VIDEO)

23:40 28/8/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- PLAY OF- ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΜΙΛΑΝ-ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: 3-0 (1-1)
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Η Αϊντχόφεν το πάλεψε, είχε ευκαιρίες, αλλά έφυγε από το Μιλάνο με 3 τεμάχια. Κι αυτό γιατί η Μίλαν είχε εμπειρία και πάνω απ' όλα ποιότητα. Έτσι οι «ροσονέρι» καθάρισαν την πρόκριση και θα βρεθούν στην αυριανή κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Αϊντχόφεν έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς και συγκεκριμένα στο 7ο λεπτό, όταν ο Μάταβζ έπιασε την κεφαλιά μέσα

από την περιοχή, αλλά ο Αμπιάτι έδιωξε δύσκολα. Ωστόσο στην εξέλιξη της φάσης, η Μίλαν βγήκε μπροστά, ο Μπόατενγκ βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με όμορφο σουτ, έκανε το 1-0 για την Ιταλική ομάδα. Στο 13' το σουτ του Ελ Σααραουί πέρασε ψηλά άουτ, όπως κι εκείνο του Μπαλοτέλι στο 18'. Δύο λεπτά μετά, ο Αμπιάτι πραγματοποίησε ακόμη μια μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Μάχερ, έξω από την περιοχή, ενώ στο 31' ο Μοντολίβο βρέθηκε πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή κι έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έξυσε το δοκάρι του Ζουτ. Η Μίλαν συνέχισε να πιέζει και στο 33', μετά από σέντρα του Ντε Σίλιο από αριστερά, ο Ελ Σααραουί έπιασε με τη μία το σουτ από το ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι της Αϊντχόφεν και στη συνέχεια να μην φαίνεται καθαρά αν πέρασε τη γραμμή. Στο 36ο λεπτό τα σουτ του Ντιπέι πέρασε μόλις άουτ, όπως και η κεφαλιά του Μπαλοτέλι στο 40'. Η ομάδα του Φιλίπ Κοκού έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στο πρώτο μέρος στο 42', καθώς η σέντρα σουτ του Βίλεμς, σταμάτησε στο δοκάρι του Αμπιάτι. Τρία λεπτά μετά ο Αμπιάτι μπλόκαρε σουτ του Μάταβζ, όπως έκανε και ο Ζουτ λίγο μετά σε προσπάθεια του Μπαλοτέλι από μακριά.

Με την έναρξη του 2ου μέρους, η Αϊντχόφεν έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει, καθώς ο Βαϊνάλντουμ βγήκε μόνος με τον Αμπιάτι, ο οποίος όμως πραγματοποίησε ακόμη μια τεράστια επέμβαση. Στο 53' ήταν η σειρά της Μίλαν να χάσει τεράστια ευκαιρία, καθώς ο Ελ Σααραουί βγήκε απέναντι στον Ζουτ, αλλά πλάσαρε λίγο άουτ, αλλά δύο λεπτά μετά, ο Μπαλοτέλι με προβολή έπειτα από κόρνερ και κεφαλιά του Μεσές, έκανε το 2-0 κι έβαλε γερές βάσεις για πρόκριση της Μίλαν. Στο 74' το σουτ του Μάταβζ μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ, αλλά στ 78' η Μίλαν έφυγε στην κόντρα, ο Πόλι έκανε το γύρισμα από δεξιά προς τον Μπόατενγκ κι εκείνος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε όμορφα για το 3-0.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Ντε Σίλιο, Μεσές, Σαπάτα, Αμπάτε, Μουντάρι (82' Νοτσερίνο), Μπόατενγκ (86' Ρομπίνιο), Μοντολίβο, Ντε Γιονγκ, Μπαλοτέλι, Ελ Σααραουί (75' Πόλι)

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζουτ, Ρεκίκ, Μπρουμά, Βίλεμς, Μπρενέτ, Μάχερ (69' Τόιβονεν), Σχάαρς, Παρκ (61' Ζόζεφζουν), Μάταβζ, Βαϊνάλντουμ, Ντιπέι (75' Λοκάντια)

Keywords
Τυχαία Θέματα