Ο παιδεραστής, ο Μπάτζιο και οι δολοφονίες

16:22 2/11/2012 - Πηγή: AEK365

Την δεκαετία του '90 ο Μαρκ Ντιτρού προκαλούσε φρίκη με τα όσα αποτρόπαια έκανε σε μικρά παιδιά με τον Βέλγο να παραδέχεται πως είναι παιδόφιλος και να καταδικάζεται σε ποινή ισόβιας κάθειρξης. Πολλά χρόνια αργότερα το βελγικό περιοδικό "Dag Allemaal" σε δημοσίευμα του αναφέρει πως ο Ντιτρού υποστηρίζει πως είναι αθώος για την δολοφονία δυο παιδιών την οποία χρεώνει στην ιταλική Μαφία αλλά και στον Ρομπέρτο Μπάτζιο!
Ο Ντιτρού έστειλε επιστολή στον Ζαν-Ντενίς Λεζέν, πατέρα του κοριτσιού που δολοφόνησε ο Βέλγος παιδεραστής. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, δεν σκότωσε εκείνος την Γιουλί αλλά

ούτε και την Μελίσα Ρούσο που ήταν μόλις 8 ετών αλλά έπεσαν θύματα της ιταλικής μαφίας. Μάλιστα στην υπόθεση εμπλέκει και τον "θρύλο" του ιταλικού ποδοσφαίρου Ρομπέρτο Μπάτζιο κάνοντας αναφορά σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών!
"Δεν τις σκότωσα εγώ. Δεν έχω σκοτώσει τα παιδιά και κατηγορούμαι για αυτό"γράφει χαρακτηριστικά σημειώνοντας πως υπάρχει μαγνητοφωνημένη συνομιλία όπου αποδεικνύονται οι ισχυρισμοί του.
Το περιοδικό όπως είναι λογικό έχει ξεπουλήσει την στιγμή που ο Ρομπέρτο Μπάτζιο αρνείται να σχολιάσει τα όσα υποστηρίζει ο Ντιτρού.

Keywords
Τυχαία Θέματα