Ο Παγδατής παραδόθηκε στον Τζόκοβιτς

14:48 15/3/2015 - Πηγή: AEK365

Με εντυπωσιακή εμφάνιση, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθεια διατήρησης του θρόνου του στο Indian Wells Masters, κερδίζοντας άνετα 2-0 σετ τον Μάρκο Παγδατή.
Χάνοντας μόλις 7 πόντους στο σερβίς του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεπέρασε με άνεση το επικίνδυνο εμπόδιο του Μάρκου Παγδατή στην πρεμιέρα του στο ΒΝP Paribas Open, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια κατάκτησης του 2ου συνεχόμενου τίτλου του και

4ου συνολικά στην έρημο της Καλιφόρνια.
Ο 27χρονος Σέρβος, ήταν εξαιρετικός σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, έπαιξε επιθετικό τένις, ήταν σχεδόν αλάνθαστος και το 6-1, 6-3 δεν άργησε να έρθει, μετά από μόλις 59 λεπτά αγώνα στο Stadium 1 του Indian Wells Tennis Garden.
Το Νο1 του ταμπλό και του κόσμου, δεν απειλήθηκε καθόλου απ'τον ακίνδυνο Παγδατή που δεν μπόρεσε να μπει στα service games του διάσημου αντιπάλου του ενώ κέρδισε μόλις του 4 από τους 20 πόντους που έπαιξε στο 2ο σερβίς του, με αποτέλεσμα ο Νόλε να πετύχει τέσσερα breaks σε πέντε ευκαιρίες.
Ο Σέρβος τελείωσε το ματς με 24 winners και μόλις 10 λάθη, έχοντας 10 άσους και 4/4 στο νετ.
Επόμενος αντίπαλος για τον κορυφαίο του κόσμου, ο Ισπανός Άλμπερτ Ράμος ο οποίος νωρίτερα έκανε την έκπληξη αποκλείοντας με 6-2, 6-3 το Νο29 του ταμπλό και ντεφορμέ, Ζουλιέν Μπενετό.

Keywords
Τυχαία Θέματα