Ο ΟΣΦΠ συμβουλεύει την Ρεάλ για την ανατροπή!

12:44 30/4/2013 - Πηγή: AEK365

Απόψε στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να ανατρέψει το 4-0 κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και να προκριθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Βίκτορ Σάντσεθ να δίνει τις δικές του συμβουλές στον Ζοσέ Μουρίνιο και τους παίκτες του.
Ο συνεργάτης του Μίτσελ στον Ολυμπιακό ήταν μέλος της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια η οποία το 2004 είχε προκριθεί εις βάρος της Μίλαν ανατρέποντας το 4-1 του πρώτου αγώνα καθώς κέρδισε στο "Ριαθόρ" με 4-0.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα

AS, ο Βίκτορ Σάντσεθ, τόνισε: "Για να ανατρέψεις ένα τέτοιο σκορ, το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ψυχολογία. Όταν έχεις χάσει με τόση διαφορά, είσαι απογοητευμένος αλλά μπορείς να τα καταφέρεις. Η Λα Κορούνια είχε τότε νοοτροπία νικητή και τα κατάφερε. Όμως τέτοια νοοτροπία έχει και η Ρεάλ Μαδρίτης, ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία. Είναι στα γονίδια της. Πρέπει να ελπίζεις πάντα, έστω και αν είναι δύσκολο. Μια ομάδα με την ποιότητα της Ρεάλ Μαδρίτης, αν έχει και την πίστη πως μπορεί να τα καταφέρει και την βοήθεια του κόσμου, μπορεί να τα φτάσει στην ανατροπή".
Στην συνέχεια ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης πρόσθεσε: "Δεν πρέπει να κοιτάζεις τόσο πολύ τον χρόνο. Εμείς στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Πανθρακικό πετύχαμε τέσσερα γκολ σε εννιά λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Σε 90 λεπτά, η Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει αρκετές ευκαιρίες αλλά πρέπει να τις αξιοποιήσει. Δεν έχει σημασία το λεπτό που θα σκοράρεις, αρκεί να τα καταφέρεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα