Ο Ντουμιτρέσκου για την ΑΕΚ

15:55 4/4/2015 - Πηγή: AEK365

Για την περίοδο που βρέθηκε στον πάγκο της ΑΕΚ μίλησε ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός που αυτό τον καιρό είναι τηλεσχολιαστής στο «Digi Sport Romania», παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο «insidefutbol.com». Μεταξύ άλλων ο «Ντούμι» μίλησε για την χρονιά του 2004 όταν έκατσε στον πάγκο της ΑΕΚ, τις δυσκολίες που συνάντησε, τους απλήρωτους παίκτες επί μήνες

και τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό.

«Είχα πολύ καλές στιγμές στην προπονητική μου καριέρα. Όταν ήμουν στην ΑΕΚ είχα μία πολύ καλή σεζόν. Είμασταν πολύ κοντά στον τελικό Κυπέλλου εκείνη τη χρονιά (2004). Αλλά στο ματς με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά, ο διαιτητής μας απέβαλε δύο ποδοσφαιριστές μας. Το παλέψαμε ως το τέλος και ας παίξαμε με 9 παίκτες. Ο Παναθηναϊκός πήρε την ισοπαλία στις καθυστερήσεις και αποκλειστήκαμε.

Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα τότε στην ΑΕΚ. Οι παίκτες ήταν απλήρωτοι για έξι με ννιά μήνες αλλά κατάφερα να δημιουργήσω μία υπέροχη ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Επείσης, Έξι ή επτά παίκτες από αυτήν την ομάδα όπως ο Θοδωρής Ζαγοράκης, Ο Μιχάλης Κασάπης, ο Βασίλης Λάκης, ο Κώστας Κατσουράνης και ο Βασίλης Τσιάρτας έγιναν λίγους μήνες αργότερα Πρωταθλητές Ευρώπης στο Euro 2004».

Keywords
Τυχαία Θέματα