Ο Ντι Μαρία τα έβαλε με τα ΜΜΕ για την χειρονομία

10:34 7/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Άνχελ Ντι Μαρία την στιγμή που γινόταν αλλαγή στο παιχνίδι με την Θέλτα έβαλε το χέρι του στα γεννητικά όργανα με αποτέλεσμα πολλοί να ερμηνεύσουν την κίνηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού ως μήνυμα προς τον κόσμο της Ρεάλ Μαδρίτης που τον αποδοκίμαζε.
Ωστόσο, ο ίδιος υποστήριξε πως δεν είχε τέτοια πρόθεση και πως τα ΜΜΕ θέλουν να τον βάλουν απέναντι από τον κόσμο.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Fox Sport,

ο Ντι Μαρία είπε: "Αντέχω τις αποδοκιμασίες, δεν έκανα καμία χειρονομία σε κανέναν. Απλά... τακτοποιήθηκα και συνέχισα να τρέχω".
Λίγο αργότερα ο Ντι Μαρία μίλησε και στο Radio Network λέγοντας το εξής: "Αν το έκανε άλλος, αυτή η χειρονομία θα περνούσε έτσι. Αλλά όταν το κάνω εγώ, είναι πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες".
Στην συνέχεια δήλωσε: "Ίσως ο Τύπος στην Ισπανία δεν με θέλει, επειδή δεν δίνω συνεντεύξεις. Θέλουν να στρέψουν τον κόσμο και το σύλλογο εναντίον μου». Στη συνέχεια, τόνισε ότι και ο Γκονσάλο Ιγουαΐν είχε την ίδια μεταχείριση: «Ο Ιγουαΐn έβαζε 20-30 γκολ τη χρονιά και ζούσαν για να λένε ότι πρέπει να φύγει".
Καταλήγοντας, αναφέρθηκε ξανά στη χειρονομία: "Η οικογένειά μου ήταν στο γήπεδο. Δεν θα έκανα μια τέτοια χειρονομία μπροστά τους. Απολαμβάνω να παίζω, να βοηθάω την ομάδα και να μην μιλάω στον Τύπο. Εδώ είμαι ευτυχισμένος, έχω την υποστήριξη τον συμπαικτών μου και του προπονητή Αντσελότι".

Keywords
Τυχαία Θέματα