Ο Ντέμης, οι κινήσεις του και τα επόμενα βήματα

10:05 6/5/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και οι οδηγίες του Νίκου Κωστένογλου στους παίκτες του, για το πώς θα εκμεταλλευτούν τα κενά του αντιπάλου και να τον «χτυπήσουν» εκεί, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Παράλληλα, γίνεται αναφορά όσων προβληματίζουν τον Ντέμη Νικολαΐδη και καταγράφει 5 σημεία. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ προβληματίζεται με τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί, μετά το «όχι» του Παππά και τη μη απάντηση του Νοτιά, την εφορία και τις νέες ρυθμίσεις που πρέπει να

πετύχει η εταιρία, η συσπείρωση του κόσμου, η σταθερότητα που θα πρέπει να επιτευχθεί και η στελέχωση της ΠΑΕ με ανθρώπους που θα μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά, κάνοντας χαρακτηριστική αναφορά στο όνομα του Άκη Ζήκου.

GOAL

Ο αγώνας δρόμου του Ντέμη Νικολαΐδη για να προλάβει να είναι απολύτως έτοιμος στη Γ.Σ. της 23ης Μαΐου, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, εκεί όπου αναφέρει πως ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης έχει σειρά επαφών με ανθρώπους που προμηνύουν την επιστροφή του. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στα χρέη της ΠΑΕ, όπως παρουσιάστηκαν από τον Ανδρέα Δημητρέλο, ενώ για τα αγωνιστικά θέματα, υπάρχουν οι συμβουλές του Κωστένογλου για τον τρόπο που θα πρέπει να «χτυπήσουν» τον Παναθηναϊκό οι παίκτες του, στο αυριανό ντέρμπι.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τα επόμενα τρία βήματα του Ντέμη Νικολαΐδη καταγράφει η εφημερίδα και είναι το βασικό θέμα με το οποίο ασχολείται. Όπως τονίζεται, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ θα ξεκινήσει επαφές με παίκτες και πιστωτές και θα αρχίσει πληρωμές με τα χρήματα που έχει ήδη στα χέρια του. Θα επιδιώξει τις άμεσες απαντήσεις των πρώην μετόχων για την κάλυψη του χρέους για το άρθρο 44, ενώ θα κάνει επαφές και με πολιτικούς προκειμένου να επιτευχθούν οι ρυθμίσεις για τις οφειλές προς το Δημόσιο. Από εκεί και πέρα, η εφημερίδα αναφέρεται στην παρουσία του Κωνσταντίνου Μαρινάκη, προέδρου του ΕλληνοΣουηδικού επιμελητηρίου, ο οποίος θα είναι στην «ομάδα» του Νικολαΐδη, όπως και ο Γιώργος Γρυσμπολάκης. Αναφορικά τώρα με τα αγωνιστικά θέματα, υπάρχουν οι χθεσινές συμβουλές προς τους παίκτες, του Νίκου Κωστένογλου, αλλά και οι επιστροφές των Βάργκας, Κλωναρίδη και Γκούντγιονσεν.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Οι επαφή του Ντέμη Νικολαΐδη με τον Γιάννη Βούρο είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία τονίζει πως ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ρώτησε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για το ενδιαφέρων των Κινέζων, σημειώνοντας παράλληλα πως αυτοί ενδιαφέρονται να εμπλακούν και με την ομάδα. Θέματα που θα συζητηθούν στο ραντεβού που θα γίνει εντός της νέας εβδομάδας. Αναφορά γίνεται και στη χθεσινή συνέντευξη των Δημητρέλου-Μπόβαλη, σχετικά με τα οικονομικά της ΠΑΕ, ενώ για τον Νικολαΐδη η εφημερίδα τονίζει πως ξεκινάει νέος κύκλος επαφών με ανθρώπους εντός και εκτός Ελλάδας, προκειμένου να βρει χρήματα. Στα αγωνιστικά θέματα τώρα, η εφημερίδα φιλοξενεί τις δηλώσεις του Νικου Κωστένογλου, αναφέρεται στις επιστροφές Κλωναρίδη και Βάργκας, ενώ υπάρχει και αφιέρωμα στον

Keywords
Τυχαία Θέματα