Ο Ντέμης, ο Νοτιάς και οι μέτοχοι

10:24 29/4/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι κινήσεις του Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος βρίσκεται από την Πέμπτη στη Νέα Υόρκη για τον ετήσιο χορό του κλαμπ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, στην ΑΕΚ περιμένουν τα αποτελέσματα επαφών του με τον Νίκο Νοτιά, πιθανώς και με άλλους οικονομικά επιφανείς φίλους της ΑΕΚ της ομογένειας και πιθανές αποκαλύψεις για τις κινήσεις του, κάτι που όμως δύσκολα θα έκανε ο πρώην πρόεδρος,

πριν ολοκληρώσει όλο το σχέδιό του. Αναφορά υπάρχει και στα αγωνιστικά θέματα, εκεί όπου η εφημερίδα τονίζει πως ο Κώστας Μανωλάς θα μπει αύριο σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και θα είναι έτοιμος για το ματς της Τούμπας, εκεί όπου σίγουρα θα απουσιάσουν οι Δέλλας, Γκούντγιονσεν και Κλωναρίδης.

GOAL

Η συνάντηση του Ντέμη Νικολαΐδη με τον Νίκο Νοτιά στη Νέα Υόρκη είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, εκεί όπου τονίζεται πως η αγωνία βρίσκεται στο κατακόρυφο, καθώς ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης θα βολοδοσκοπήσει τις προθέσεις του μεγαλομετόχου και κατά πόσο είναι διατεθειμένος να είναι μαζί του στην επόμενη μέρα της ομάδας και να συνεισφέρει οικονομικά σε μία νέα προσπάθεια.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για επαφές του Ντέμη Νικολαΐδη με ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ κάνει λόγο η εφημερίδα, με τον πρώην πρόεδρο να έχει ενημερωθεί για τα πάντα γύρω από το θέμα και πιστεύει πως ακόμα και αν τιμωρηθεί σε πρώτη φάση η ομάδα, θα έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση και να κερδίζει λίγο επιπλέον χρόνο μέχρι να τακτοποιήσει τα ανοιχτά... μέτωπα. Παράλληλα, η «Ώρα των Σπορ» αναφέρει ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία με τους συλλόγους στους οποίους οφείλει χρήματα η ΑΕΚ, τη στιγμή που εκκρεμεί μόνο το θέμα με τον Μαϊστόροβιτς και το χρέος των 30.000 ευρώ. Αναφορά γίνεται και στην παρουσία του Ντέμη Νικολαΐδη στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου περιμένει να μάθει τα (καλά) νέα από τον Νίκο Νοτιά. Από κει και πέρα υπάρχει συνέντευξη του Ηλία Ατματσίδη, που δηλώνει «παρών» σε μία νέα προσπάθεια με τον Νικολαΐδη, ενώ ο Νίκος Κωστένογλου δείχνει σκασμένος από τα πολλά και συνεχή προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα ενόψει των πλέι οφ.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Για «άνοιγμα» του Ντέμη Νικολαΐδη στον Δημήτρη Μελισσανίδη κάνει λόγο η εφημερίδα στο σημερινό της φύλλο, εκεί όπου τονίζει πως ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ θέλει να ζεστάνει τον «Τίγρη» και είναι έτοιμος να του προτείνει συμμετοχή στη νέα μετοχική σύνθεση, δελεάζοντάς τον με το γήπεδο και την ονομασία «Αγία Σοφιά». Μάλιστα, όπως τονίζεται, ότι θα γίνει προσπάθεια να πείσει και τους πρώην μετόχους της «ομάδας» του 2004 να συμμετάσχουν σε αυτό το εγχείρημα. Από εκεί και πέρα, φιλοξενείται συνέντευξη του Χρήστου Κωστή, εκεί όπου ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ μιλάει για την επιστροφή του Ντέμη στην προεδρία, αλλά και στην αναγκαιότητα η ομάδα να στηριχθεί σε δικά της παιδιά. Αναφορά γίνεται και στο νέο... φέσι της διοίκησης Αδαμίδη προς την εφορία, που έχει να κάνει με την Empire, ενώ στα αγωνιστικά θέματα, γίνεται λόγος για τον Κώστα Μανωλά και τη συμμετοχή του στο ματς της Τούμπας.

Keywords
Τυχαία Θέματα