Ο Ντέιβιντ Λιντς λέει πως δεν είναι σίγουρος αν θα γίνει ξανά το Twin Peaks!

14:25 17/3/2015 - Πηγή: AEK365

Αφού μας έκαναν να χαρούμε, τώρα μας παίρνουν το... γλυκό από το στόμα! Ο Ντέιβιντ Λιντς στην τελευταία του εμφάνιση δήλωσε ότι η τρίτη σεζόν του Twin Peaks «δεν είμαι σίγουρος ότι θα γίνει».

Η δήλωσή του έπεσε σαν βόμβα καθώς μέχρι τώρα όλα έδειχναν έτοιμα για την επιστροφή της θρυλικής σειράς μετά από 25 χρόνια. Είχε δημιουργηθεί ειδική ιστοσελίδα για τη σειρά, το ΗΒΟ είχε αναλάβει την παραγωγή κι ο ένας μετά

τον άλλο οι πρωταγωνιστές της σειράς συμφωνούσαν να επιστρέψουν. Πριν λίγο καιρό μάλιστα είχε ανακοινωθεί κι επίσημα η επιστροφή του Κάιλ ΜακΛάχλαν ως Ειδικός Πράκτορας Ντέιλ Κούπερ κι είχαν τραβηχθεί οι ανάλογες πρόμο φωτογραφίες.

Και τώρα ο Λιντς τα διαλύει όλα:

«Δεν είμαι σίγουρος σ'αυτό το σημείο αν η σειρά θα γίνει. Υπάρχουν διάφορες επιπλοκές που πρέπει να λυθούν», ανέφερε σε μια ομιλία του στο Μπρίσμπεϊν.

Η ιστοσελίδα «Welcome to Twin Peaks» αναφέρει ότι μια έμπιστη πηγή τους εκμυστηρεύτηκε πως αν και τα σενάρια έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις μεταξύ των εμπλεκομένων δεν προχωρούν όπως αναμενόταν.

Πιθανότατα λόγω της μεγάλης απαίτησης του κόσμου για την επιστροφή της σειράς, αυτή να γινει κάποια στιγμή, ωστόσο η πρεμιέρα για τις αρχές του 2016 μάλλον θα πρέπει να αναβληθεί.

Όταν ο Λιντς ξαναρωτήθηκε για το θέμα μέσα στην εβδομάδα εμφανίστηκε πιο αισιόδοξος: «Δεν έχω επιστρέψει ακόμα και ακόμα δουλεύουμε πάνω στο συμβόλαιο, αλλά λατρεύω τον κόσμο του Twin Peaks και λατρεύω και τους χαρακτήρες. Νομίζω ότι θα είναι πολύ ξεχωριστό να επιστρέψω σε αυτόν τον κόσμο».

Ας ελπίσουμε να δούμε επιτέλους την τρίτη σεζόν της σειράς πολυαγαπημένης σειράς 25 χρόνια μετά, όπως μας υποσχέθηκε η Λόρα Πάλμερ στο τελευταίο επεισόδιο...

Keywords
Τυχαία Θέματα