Ο Νοτιάς, το κρυφό χαρτί και η ανταρσία

09:10 26/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ιδιαίτερη αναφορά, βεβαίως, γίνεται και στην αναμέτρηση του Αγρινίου, όπου η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να εδραιώσει το νικηφόρο σερί της και να διατηρηθεί σε τροχιά ή απόσταση βολής από την κορυφή (με δεδομένο ότι έχει περισσότερους αγώνες από τους άλλους δύο), με όλα τα τελευταία αγωνιστικά νέα, αλλά και την υποδοχή της αποστολής, από τους Ενωσίτες της πόλης.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

"Νίκος Νοτιάς: Έρχομαι για κάτι καλό", είναι το κεντρικό και αποκλειστικό θέμα της εφημερίδας, με τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΚ, στον απεσταλμένο της, στη Νέα Υόρκη. Ο Χιώτης εφοπλιστής ανοίγει, ως ένα σημείο, τα χαρτιά του και αποσαφηνίζει ότι έρχεται στην Αθήνα, εν όψει της κρίσιμης γενικής συνέλευσης, με κάτι καλό για μια βιώσιμη λύση, στο αδιέξοδο.

"Με φόρα για την κορυφή", είναι η αναφορά στο σημερινό αγώνα του Αγρινίου, με τις δηλώσεις Κωστένογλου και παικτών, αλλά και τ' αγωνιστικά πλάνα του Έλληνα προπονητή. "Σάββα είσαι φάουλ", για την κίνηση του Γκέντσογλου, παραμονή ενός τόσο κρίσιμου αγώνα και ενώ η ΑΕΚ δεν έχει πολλές λύσεις στα χαφ. "Να διευρύνει το σερί", για τον αγώνα της ομάδας μπάσκετ με τον Πιερικό/Αρχέλαο και "μάγκες και στην Κυψέλη", για τη νίκη στο χάντμπολ.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Απάντηση είναι η νίκη", είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που ρίχνει τα φώτα, στην αναμέτρηση του Αγρινίου, με την υποσημείωση ότι: "Η ΑΕΚ κερδίζει απόψε τον Παναιτωλικό, το στοίχημα με τον ίδιο της τον εαυτό, τον κόσμο της, αλλά κι όσους θέλουν να τη δουν να διαλύεται".

Η αποθεωτική υποδοχή της αποστολής στο Αγρίνιο και η παρουσία του Χουάν Κάλα, στο τοπικό κλαμπ της Original, συμπληρώνουν την προαναγγελία, ενώ καυστικό είναι το σχόλιο για τον Γκέντσογλου: "Σάββα βαριά για σένα η φανέλα - Χτύπημα κάτω από τη μέση έριξε ο Γκέντσογλου στην ΑΕΚ, μια μέρα πριν από το πιο καθοριστικό ματς".

"Ετοιμάζει μπαμ ο Αδαμίδης", είναι το δεύτερο μεγάλο θέμα της εφημερίδας, που κάνει λόγο για εταιρεία με τεράστια κεφάλαια, που ενδιαφέρεται γενικότερα για επενδύσεις στην Ελλάδα, πίσω από αυτές τις μυστικές διαπραγματεύσεις.

GOAL NEWS

"Περιμένουν το Κατάρ", είναι το "κτύπημα" στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της οποίας, ο Αδαμίδης προσπαθεί να μεταφέρει τις εξελίξεις στην Αθήνα, με τους πιθανούς επενδυτές και η ΑΕΚ περιμένει επισημοποίηση του ενδιαφέροντος, πριν από την κρίσιμη Γενική Συνέλευση.

"Ανταρσία Γκέντσογλου", είναι η αναφορά στην αντίδραση του 21χρονου μέσου της Ένωσης, με την εφημερίδα να αποκαλύπτει το παρασκήνιο, γύρω από αυτήν. Η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και η υποδοχή της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, είναι τ' άλλα σημαντικά θέματα του κιτρινόμαυρου ρεπορτάζ, στο οποίο εμπλέκεται και... Τσάκας, που έκανε λόγο για προχωρημένες επαφές της ΑΕΚ με Κινέζους επενδυτές, επικαλούμενος απ

Keywords
Τυχαία Θέματα