Ο νέος μεγάλος ρόλος του Αλ Πατσίνο! (VIDEO)

23:40 5/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αλ Πατσίνο ετοιμάζεται να κάνει την επιστροφή του σε μια ταινία που ετοιμάζει το αμερικανικό κανάλι ΗΒΟ. Ο Πατσίνο θα υποδυθεί το διάσημο Αμερικανό μουσικό παραγωγό Φιλ Σπέκτορ, ο οποίος το 2009 καταδικάστηκε για τη δολοφονία της ηθοποιού Λάνα Κλάρκσον στο σπίτι του στην Καλιφόρνια το 2003.

Ο παραγωγός με τα τεράστια ξανθά φουντωτά μαλλιά που εκτίει ποινή 19ετούς φυλάκισης, είναι ο υπεύθυνος για τεράστιες επιτυχίες των 60s, όπως το Let It Be των Beatles, ενώ βρισκόταν

πίσω από πολλά άλμπουμ του διάσημου γκρουπ The Ronettes. Εισήγαγε την τεχνική Wall of Sound για την παραγωγή πυκνού και πολυεπίπεδου ήχου.

Ο Πατσίνο φορώντας φυσικά ανάλογη περούκα υποδύεται τον Σπέκτορ μοιάζοντας απίστευτα πολύ. Οι πρώτες φωτογραφίες από την ταινία τον δείχνουν στην αίθουσα του δικαστηρίου, δίπλα στην Έλεν Μίρεν που υποδύεται τη δικηγόρο του, Λίντα Κένι Μπέιντεν.

Σύμφωνα με τον Observer, ο Πατσίνο απέφυγε να συναντηθεί με τον Σπέκτορ πριν τα γυρίσματα, λέγοντας ότι είναι πλέον ένας άλλος άνθρωπος σε σχέση με αυτόν που υποδύεται.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 24 Μαρτίου με τον τίτλο «Phil Spector».

Keywords
Τυχαία Θέματα