Ο Μουρίνιο πήγε Αφρική για την καταπολέμηση της πείνας! (VIDEO)

14:17 20/6/2014 - Πηγή: AEK365

Το Μουντιάλ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ο Ζοσέ Μουρίνιο, αντί να βρίσκεται στη Βραζιλία και να παρακολουθεί αγώνες, προτίμησε να πάει στην Αφρική για το Πρόγραμμα Φαγητού με την ιδιότητα του πρεσβευτή των Ηνωμένων Εθνών.
Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι είδε από κοντά μικρά παιδιά που πεινάνε αλλά και ασθενείς που έχουν HIV γεγονός που τον συγκίνησε πολύ και μάλιστα αποφάσισε το πρόστιμο που του επέβαλε η αγγλική Ομοσπονδία, 10.000 λίρες, για σχόλια μετά το παιχνίδι με την Σάντερλαντ να δοθούν σε φιλανθρωπίες.

Σε δηλώσεις του ο Μουρίνιο δήλωσε: "Θα πληρώσω το πρόστιμο με χαμόγελο, αν τα λεφτά πάνε στο σωστό μέρος. Αυτή είναι εμπειρία, μια πραγματική εμπειρία. Ήταν μια εμπειρία που ένιωσα τόσο λίγος. Πονάει, αλλά μερικές φορές είναι καλό για την ψυχή μας".
Ο Μουρίνιο μίλησε και για την αποχώρηση του Φρανκ Λάμπαρντ από την Τσέλσι: "Δεν νομίζω ότι φεύγει. Νομίζω ότι απλά πάει μια βόλτα κάπου και μετά θα γυρίσει πολύ, πολύ σύντομα, επειδή αυτό είναι που θέλει ο ιδιοκτήτης, αυτό θέλει ο Λάμπαρντ, αυτό θέλουν όλοι. Μπορεί να γίνει προπονητής της Τσέλσι όποτε θέλει. Θα επαναλάβω τις λέξεις του κυρίου Αμπράμοβιτς, μπορεί να κάνει τα πάντα.
Η πόρτα είναι ανοιχτή για έναν τέτοιο άνθρωπο στον σύλλογο μας. Το να φύγει, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολο ήταν. Μόνο ο Λάμπαρντ ξέρει, αλλά ταυτόχρονα αισθάνομαι λίγο χαρούμενος για αυτό γιατί θα γυρίσει στην Τσέλσι, σίγουρα. Μπορεί να γίνει προπονητής, μπορεί να αρχίσει από την ακαδημία, μπορεί να είναι βοηθός μου ταυτόχρονα ή μπορεί να έχει έναν διαφορετικό ρόλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα