«Ο Μουρίνιο ήξερε για σερ Άλεξ»

19:21 16/6/2013 - Πηγή: AEK365

Το όνομα του Πορτογάλου τεχνικού ήταν αυτό που «έπαιζε» περισσότερο από κάθε άλλο για την διαδοχή του Φέργκιουσον, προτού φυσικά αυτός επιστρέψει στην αγαπημένη του Τσέλσι και ο Ντέιβιντ Μόγιες αναλάβει τις «τύχες» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Μουρίνιο μάλιστα αποκάλυψε πως ήξερε από πολύ νωρίς την απόφαση του Σερ Άλεξ να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, ενώ τόνισε ότι δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό του να είναι αυτός ο αντικαταστάτης του στον πάγκο των πρωταθλητών Αγγλίας.
«Ήξερα

ότι ο Σερ Άλεξ θα αποχωρήσει πολλούς μήνες πριν και ήμουν πολύ χαρούμενος που με εμπιστεύτηκε. Ήταν ένα πολύ σημαντικό νέο, γνωρίζω ότι ήταν λίγοι αυτοί που το είχαν μάθει τότε και σίγουρα ήταν μεγάλη ευθύνη να το μάθω» ανέφερε αρχικά ο Μουρίνιο.
«Μου το είπε διότι είμαστε καλοί φίλοι και ακριβώς επειδή είμαστε καλοί φίλοι γνώριζε και ο ίδιος ότι εγώ ήθελα να επιστρέψω στην Αγγλία για την Τσέλσι. Θα απέρριπτα κάθε πρόταση από οποιαδήποτε ομάδα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Τσέλσι» συμπλήρωσε ο Πορτογάλος τεχνικός των «μπλε».

Keywords
Τυχαία Θέματα