Ο «μοναχικός» Γκούντγιονσεν

13:51 22/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η τελευταία συμμετοχή του Έιντουρ Γκούντγιονσεν σε αποστολή της ΑΕΚ, ήταν τον περασμένο Οκτώβρη, μία μέρα πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου και υπέστη τον σοβαρό τραυματισμό του. Έκτοτε πέρασαν 6 μήνες και όπως ήταν λογικό, οι ώρες που περνούσε

με τους συμπαίκτες του, ήταν περιορισμένες μόνο στα αποδυτήρια και τις προπονήσεις, αφού στα υπόλοιπα ταξίδια αλλά και όταν η ομάδα κατέλυε στο ξενοδοχείο, παραμονή των εντός έδρας αγώνων της, αυτός απουσίαζε. Στιγμές που «δένουν» ακόμα περισσότερο τους ποδοσφαιριστές μιας ομάδας και στις οποίες απουσίαζε ο «Ice Man».

Μοναδικός συμπαίκτης με τον οποίο είχε φιλικές σχέσεις, ο συμπατριώτης του Έλφαρ Χελγκασον. Μαζί στις προπονήσεις, μαζί στο γήπεδο (από την κερκίδα τις περισσότερες φορές έβλεπαν τα ματς), πολλές φορές μαζί και εκτός γηπέδων. Ο έτερος φίλος του «Γκούντι», είναι ο επίσης συμπατριώτης του, Άρναρ Γκρέταρσον. Και οι δύο Ισλανδοί όμως δεν βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ως εκ τούτου, ο Γκούντγιονσεν προτίμησε την... απομόνωση. Τις περισσότερες ώρες, από τη στιγμή που η ομάδα αφίχθη στο ξενοδοχείο, τις πέρασε μέσα στο δωμάτιό του, ενώ ελάχιστες φορές εθεάθη να βρίσκεται σε «πηγαδάκια» με άλλους παίκτες.

Βεβαίως, η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη δεν πέρασε απαρατήρητη. Πως θα μπορούσε άλλωστε. Ο Ισλανδός, αφού μοίρασε πάρα πολλά αυτόγραφα και έβγαλε φωτογραφίες, με όσους Ενωσίτες επισκέφθηκαν χθες και σήμερα την ομάδα, ήταν αναμφισβήτητα ο απόλυτος σταρ του ξενοδοχείου. Επισκέπτες που διαμένουν εκεί, περαστικοί, ακόμα και οι υπάλληλοι, δεν έχασαν την ευκαιρία για να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν ένα αυτόγραφο από τον Ισλανδό άσο της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα