Ο Μάτζικ Τζόνσον απέλυσε την... αεροσυνοδό του

12:32 26/10/2012 - Πηγή: AEK365

Μήνυση κατά του θρύλου του ΝΒΑ Μάτζικ Τζόνσον κατέθεσε η πρόσφατα απολυμένη αεροσυνοδός του αεροσκάφους του, ισχυριζόμενη πως ο λόγος που έχασε την δουλειά της είναι ότι ο Τζόνσον ήθελε να προσλάβει μια μικρότερη στη θέση της. Η αφορμή βρέθηκε όταν η υπάλληλος άργησε μια μέρα για 7 λεπτά.

Η Λατίνα Τόμας εργαζόταν στο τζετ του Τζόνσον από το 2004 και κέρδιζε 75.000 δολάρια το χρόνο, συν 25.000 δολάρια ως μπόνους, έχοντας στα καθήκοντα της να είναι το αεροσκάφος πλήρως εξοπλισμένο με εφημερίδες, DVD και «εξαιρετικά συγκεκριμένες επιλογές φαγητών και ποτών», σύμφωνα με όσα αναφέρει το ABC News. Απολύθηκε τον περασμένο μήνα και στην αγωγή που έκανε η 45χρονη αεροσυνοδός αναφέρει και τις ιδιοτροπίες που είχε ο πρώην αστέρας του μπάσκετ όσον αφορά τις διατροφικές του συνήθειες.

Ανάμεσα σ' αυτές ήταν και οι γλυκόριζες κόκκινου αμπελώνα, τις οποίες η Τόμας είχε οδηγίες να «τις πιέζει πολύ δυνατά ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι πολύ μαλακές»!

Την ημέρα μάλιστα που απολύθηκε, υποστηρίζει πως είχε καθυστερήσει για μόλις 7 λεπτά, και αυτό επειδή έπρεπε να επιβεβαιώσει στο σούπερ μάρκετ πως είχε προμηθευτεί και τα «δύο είδη γαλοπούλας» που ο Τζόνσον είχε παραγγείλει για το σάντουιτς του.

Η Τόμας ζητά απροσδιορίστου ύψους αποζημίωση στην αγωγή, καταγγέλοντας ως άδικη την απόλυση της και ότι δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει τα διαλείμματα που δικαιούνταν εν ώρα εργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος σήμερα Τζόνσον αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 1991, αφού ανακοίνωσε πως είναι φορέας του ιού HIV. Επιχείρησε να επανέλθει δυο φορές ακόμα στο NBA, το 1992 και το 1994.

Παρά τις περιπέτειες με την υγεία του, ο Μάτζικ αποτελεί μέλος του παγκοσμίου Hall of Fame του μπάσκετ, απολαμβάνοντας τόσο αγωνιστικές όσο και εξωαγωνιστικές επιτυχίες.

Από τον Μάρτιο και μετά άρχισε να ασχολείται με ένα άλλο σπορ, αποτελώντας μέρος μιας ομάδας που αγόρασε την ομάδα μπέιζμπολ των Λος Άντζελες Ντότζερς (Los Angeles Dodgers), με το ποσό ρεκόρ των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Keywords
Τυχαία Θέματα