Ο Μανιάτης περιμένει εξηγήσεις από Κατσουράνη

09:30 22/5/2014 - Πηγή: AEK365

Την Πέμπτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και αναμένεται με ενδιαφέρον η συνάντηση του Γιάννη Μανιάτη με τον Κώστα Κατσουράνη έπειτα από όσα συνέβησαν στον ημιτελικό Κυπέλλου με την πλευρά του Ολυμπιακού να ξεκαθαρίζει πως

το θέμα δεν έχει λήξει.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μανιάτης περιμένει από τον Κατσουράνη να του δώσει εξηγήσεις και να αλλάξει συμπεριφορά απέναντι του. Μάλιστα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έσπευσε να διαψεύσει το "είμαστε μια οικογένεια" του Μανιάτη στην ιστοσελίδα coppa.gr με πηγές της ομάδας του Πειραιά να κάνουν λόγο για "σάλτσα" του δημοσιογράφου.
Από τον Ολυμπιακό διευκρίνισαν επίσης πως πλέον ο Μανιάτης δεν θα μένει με τον Κατσουράνη στο ίδιο δωμάτιο αλλά με τον Σάμαρη.
Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, είχε πει πως το θέμα θεωρείται λήξαν αλλά ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με μήνυμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης είχε υπογραμμίσει πως "το θέμα έχει λήξει μόνο για τον Σάντος".
Η κατάσταση αυτή δεν ευνοεί την εθνική ομάδα λίγες μέρες πριν το Μουντιάλ και όλα δείχνουν πως ο Φερνάντο Σάντος θα αποσυρθεί με τους δυο ποδοσφαιριστές σε κάποιο δωμάτιο για να λύσουν το πρόβλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα