Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα υποδυθεί 24 άτομα σε έναν ρόλο!

22:50 5/3/2015 - Πηγή: AEK365

Τα τελευταία χρόνια ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δίνει τον καλύτερο του εαυτό στις ταινίες που πρωταγωνιστεί αφήνοντας παρακαταθήκη εξαιρετικές ερμηνείες. Όμως παρ'όλα αυτά καμιά ερμηνεία δεν έχει καταφέρει να του χαρίσει τον πολυπόθητο θείο Όσκαρ.

Αφού κουράστηκε λοιπόν, φαίνεται ότι είπε να δοκιμάσει όχι με έναν, αλλά με 24 νέους ρόλους που συγκεντρώνονται όμως στο ίδιο πρόσωπο.

Ο λόγος για το «The

Crowder Room» (Συνωστισμένο Δωμάτιο), μια ταινία που ο Ντι Κάπριο ήθελε να κάνει τουλάχιστον εδώ και μια δεκαετία τώρα όμως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου! Η ταινία θα αφηγείται την ιστορία του Μπίλι Μίλιγκαν, ο οποίος διαγνώστηκε με το σύνδρομο πολλαπλής προσωπικότητας και έγινε ο πρώτος άνθρωπος στην ιστορία που χρησιμοποίησε αυτή τη διάγνωση σαν υπερασπιστική του γραμμή, όταν την δεκαετία του '70 δικάστηκε στο Οχάιο για ληστεία αλλά και βιασμό τριών γυναικών. Χάρη στη διάγνωση των ψυχιάτρων απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες καθώς ισχυρίστηκε ότι κάποια από τις 24 προσωπικότητές του έκανε τα εγκλήματα, χωρίς εκείνος να έχει ιδέα.

Συγκεκριμένα, για τον βιασμό θεωρήθηκε υπεύθυνη η Ανταλάνα, μια λεσβία που ζούσε μέσα του, ενώ ο Γιουγκοσλάβος κομμουνιστής Ράγκεν ήταν υπεύθυνος για τη ληστεία!

Ακόμα δεν έχει γίνει ωστόσο γνωστό ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης, ωστόσο έχει γίνει γνωστό ότι το σενάριο θα γράψουν οι Τζέισον Σμίλοβιτς και Τοντ Κάτζμπεργκ, οι οποίοι θα βασιστούν στο βιβλίο του Ντάνιελ Κέγιες για τον Μίλιγκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα