Ο Κουρτουά βασικός στην Τσέλσι από το 2015

20:58 25/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Κουρτουά αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι, πιθανότατα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας στο οποίο θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Βελγίου, να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι.
Μαζί με αυτό το νέο συμβόλαιο, σύμφωνα με πηγές από τον αγγλικό σύλλογο, ο 22χρονος έχει πάρει και την υπόσχεση πως την μεθεπόμενη σεζόν θα γυρίσει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας.
Ο Κουρτουά, είναι εδώ και τρεις σεζόν

δανεικός από την Τσέλσι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία χθες έπαιξε στον τελικό του Champions League, και τις δυο τελευταίες σεζόν έχει κερδίσει το βραβείο για τον καλύτερο τερματοφύλακα του ισπανικού πρωταθλήματος.
Όπως όλα δείχνουν ο Κουρτουά θα μείνει και την επόμενη σεζόν στην Ατλέτικο, καθώς αυτό είναι τόσο επιθυμία του ίδιου όσο και του ισπανικού συλλόγου και θεωρείται ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση για όλες τις πλευρές.
Βέβαια, σε όλα αυτά θα παίξει ρόλο και το ότι ο Τσεχ έχει έναν τραυματισμό στον ώμο, λόγω του οποίου χειρουργήθηκε και πιθανότατα θα χάσει την αρχή της επόμενης σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα