«Ο Κασάνο έχει πρόβλημα με τον εαυτό του»

11:32 10/9/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από 13 χρόνια στην Μίλαν, ο Τζενάρο Γκατούζο συνεχίζει την καριέρα του στην Σιόν ωστόσο παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στην αγαπημένη του ομάδα ειδικά το θέμα με τον Αντόνιο Κασάνο με τον μέσο της Σιόν να υποστηρίζει πως ο διεθνής επιθετικός έχει πρόβλημα με τον ίδιο του τον εαυτό.
Ο Κασάνο είχε εξαπολύσει επίθεση κατά του αντιπροέδρου της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, μετά την παραχώρηση του στην Ίντερ ως αντάλλαγμα για τον Τζιαμπάολο Πατσίνι με τον Γκατούζο σε συνέντευξη του στη "Rai Sport" να δηλώνει: "Ο Αντόνιο έχει πρόβλημα με τον εαυτό του, όχι με τους άλλους.

Πρέπει να λύσει τα δικά του προβλήματα, αν θέλει να παίξει όπως μπορεί".
Στην συνέχεια ο Γκατούζο σχολίασε την απόφαση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο να συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία με τον έμπειρο μέσο να τονίζει: "Ο πρόεδρος της Σιόν έκανε τα πάντα για να τον φέρει στην ομάδα μας, αλλά οι φιλοδοξίες του Άλεξ τον οδήγησαν στο Σύδνεϋ. Σέβομαι την επιλογή του, αν και θα ήθελα να τον είχα συμπαίκτη μου".
Για την τιμωρία που επιβλήθηκε στον προπονητή της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε, για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, ο Γκατούζο σχολίασε: "Η ποινή είναι άδικη και αντιφατική. Οι παίκτες της Σιένα κατέρριψαν τα επιχειρήματα αυτών που κατηγορούσαν τον Κόντε, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί τιμωρήθηκε. Και αφού τον τιμώρησαν, γιατί του επιτρέπουν να προπονεί; Αυτή είναι η αντίφαση που είπα πριν".
Όσο για την εφετινή μάχη του τίτλου στην Serie A οΤζενάρο Γκατούζο δήλωσε: "Η Γιουβέντους είναι το φαβορί αφού δυνάμωσε ακόμα περισσότερο. Ακολουθεί η Ρόμα, που έχει ποιότητα, η Νάπολι, που μπορεί να κάνει το θαύμα, ενώ οι Μιλανέζοι θα περάσουν δύσκολη χρονιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα