Ο Κασάμι θέλει να γυρίσει στην Αγγλία

11:17 11/11/2014 - Πηγή: AEK365

Στον "πάγο" έχει βάλει ο Μίτσελ τον Κασάμι, με τον τελευταίο ναι μεν να δηλώνει πως σέβεται την απόφαση του προπονητή του, ωστόσο υπογραμμίζει πως θέλει να γυρίσει να παίξει στην Αγγλία!
Ο μέσος των «ερυθρόλευκων» με αφορμή την κλήση του στην Εθνική ομάδα μίλησε στο τηλεοπτικό κανάλι SRF, το οποίο ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει αφιέρωμα στον 22χρονο άσο. Ωστόσο, δεν τους έκατσε να τον δουν κι αγωνιζόμενο κόντρα στον Πανθρακικό, μιας και ο Μίτσελ δεν τον χρησιμοποίησε, ενώ στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε

του αγώνα, έστειλε μήνυμα στον παίκτη.

Μιλώντας στους συμπατριώτες του, ο Κασάμι παραδέχτηκε πως: «υπήρχαν πισωγυρίσματα στην καριέρα μου, τα οποία δεν κατάλαβα πως ήρθαν. Ωστόσο, με έκαναν πιο δυνατό».

Ο Κασάμι βλέπει τον Ολυμπιακό σαν μια νέα ευκαιρία για να εκτοξεύσει την καριέρα του: «Ο Ολυμπιακός μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω έναν σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Είμαι στον σωστό δρόμο κι έτσι θα συνεχίσω να πορεύομαι».

Οσον αφορά στην προσαρμογή του στα εν Ελλάδι είπε: «Εχω προσαρμοστεί πολύ καλά. Αισθάνομαι καλά και είμαι ευτυχισμένος εδώ» όμως ξεκαθάρισε ότι στο λιμάνι δεν ήρθε για να ρίξει άγκυρα για καιρό, καθώς επιθυμεί να επιστρέψει σύντομα στην Αγγλία.

Τέλος, αναφερόμενος στην κλήση του στην Εθνική ομάδα τόνισε: «Η επανάκλησή μου στην Εθνική με γεμίζει με περηφάνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω ξανά με τους συμπαίκτες μου, τους οποίους γνωρίζω από παιδιά».

Μεταξύ άλλων, στο αφιέρωμα, μιλάει για τον Κασάμι και ο Ερίκ Αμπιντάλ, με τον οποίο κάνει πολύ παρέα, καθώς και με τον Τζίμι Ντουρμάζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα