«Ο Καραγκούνης είναι ένας θρύλος»

13:53 26/3/2013 - Πηγή: AEK365

Το πάθος του Γιώργου Καραγκούνη και η αγάπη του για το παιχνίδι έχουν κάνει όλους στην Φούλαμ να λατρέψουν τον Έλληνα μεσοεπιθετικό όπως υποστήριξε ο Φιλίπ Σεντέρος ο οποίος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον συμπαίκτη του "θρύλο".

Σε δηλώσεις του στην κυπριακή ιστοσελίδα protathlima.com, ο Ελβετός κεντρικός αμυντικός της Φούλαμ μίλησε για
Τον αγώνα Κύπρος-Ελβετία: "Ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε να κερδίσουμε. Δυστυχώς χάσαμε πολλές ευκαιρίες, δεν ήμασταν καλοί στην τελική πάσα και είμαστε απογοητευμένοι. Κοιτάμε μπροστά, πήραμε ένα βαθμό και πρέπει να κοιτάξουμε τα θετικά. Κρατάμε

το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε".
Την εθνική ομάδα της Κύπρου: "Η κυπριακή ομάδα είναι πολύ καλή και πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και μια στο δεύτερο που θα μπορούσαν να μας κάνουν την ζημιά. Είναι πολύ γρήγοροι και πιστεύουν στους εαυτούς τους. Νομίζω είναι και το πιο σημαντικό για μια μικρότερη χώρα, μικρότερη ομάδα και το λέω χωρίς καμία ασέβεια προς αυτούς".
Τον Γιώργο Καραγκούνη: "Ο Καραγκούνης είναι ένας θρύλος. Τον λατρεύω. Είμαι πολύ υπερήφανος που τον έχω συμπαίκτη μου, γιατί μου δίνει αυτό το πάθος που διαθέτει και είναι εκπληκτικός. Όλοι τον λατρεύουν στην Φούλαμ και την Αγγλία, γιατί βγάζει αυτό το πάθος και την αγάπη για το παιχνίδι και την ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα