Ο Καντονά, πρωταγωνιστής σε... παιδική ταινία!

20:23 3/4/2015 - Πηγή: AEK365

Ότι ο Ερίκ Καντονά έπειτα από μία πολυτάραχη αγωνιστική καριέρα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ευρώπης, έχοντας τη φήμη του «σκληρού» ή ακόμη και του «κακού παιδιού», θα έφτανε να πρωταγωνιστήσει στα γεράματα σε παιδική ταινία, δεν το είχαμε φανταστεί.

Είναι όμως γεγονός! Ο Γάλλος «θρύλος» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συμμετέχει στην ταινία για παιδιά με τίτλο «Anka The Brazilian» και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα στην Κροατία.

Ο 48άχρονος σήμερα Καντονά, ο οποίος μετά το τέλος της καριέρας του το 1997, αφιερώθηκε στην υποκριτική,

τα πάει αρκετά καλά, έχοντας ήδη φτάσει τις 15 ταινίες, ενώ παράλληλα με τα γυρίσματα της παιδικής ταινίας, τον προσεχή Ιούλιο θα έχει ρόλο και στα γυρίσματα μιας κωμωδίας!

Έτσι λοιπόν, ο «Βασιλιάς», όπως τον αποκαλούν οι φίλοι της Γιουνάιτεντ, μετά τη συμμετοχή του στην ταινία, «You and the Night», η οποία ήταν ακατάλληλη για ανηλίκους, δείχνει πως δεν φοβάται ακόμα και να λαμβάνει μέρος σε διάφορα είδη του κινηματογράφου.

Η φωτογραφία είναι από το Ζάγκρεμπ, όπου ο Καντονά βρέθηκε για την πρώτη «γνωριμία» με τους συνεργάτες του και φυσικά ο κόσμος που τον αναγνώρισε έσπευσε για ένα αυτόγραφο.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Κροατοβόσνιος, Ντέγιαν Ατσίμοβιτς, παραγωγός η αδελφή του Τατιάνα Ατσίμοβιτς, ενώ το φιλμ είναι βασισμένο στο βιβλίο του Κροάτη συγγραφέα, Μάτε Λόβρακ.

Keywords
Τυχαία Θέματα