Ο Καλ Ντρόγκο γίνεται... Aquaman (ΦΩΤΟ)

23:55 20/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ο αγαπημένος μας Καλ Ντρόγκο από το Game of Thrones μπορεί να έφυγε νωρις όμως θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Τζέισον Μομόα, τον ηθοποιό που τον υποδυόταν, σε μια νέα ταινία βγαλμένη από τον κόσμο της DC!

Ο Τζέισον Μομόα θα είναι πλέον ο Aquaman! Τη φωτογραφία του ανέβασε στο Twitter ο σκηνοθέτης Ζακ Σνάιντερ γράφοντας παράλληλα

«Unite the Seven» και «The King». Αν και δεν αναφέρθηκε στο όνομα Aquaman, η εμφάνιση του Μομόα (που μοιάζει πολύ και στον Καλ Ντρόγκο) καθώς και το γεγονός ότι αυτός ο ήρωας είναι ο βασιλιάς των εφτά θαλασσών οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα.

Άλλωστε, ο Σνάιντερ θα σκηνοθετήσει την ταινία Batman vs Superman με τον Χένρι Κάβιλ και τον Μπεν Άφλεκ στους αντίστοιχους ρόλους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα χρησιμοποιήσει την ταινία για να μας «συστήσει» νέους ήρωες από το σύμπαν της DC.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μομόα ως Aquaman θα συμμετάσχει και στις επερχόμενες ταινίες της Justice League, καθώς και σε μια ταινία με αυτόν πρωταγωνιστεί, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2018.

Keywords
Αναζητήσεις
ντρογκο game of thrones
Τυχαία Θέματα