Ο Κακιούζης απέκλεισε τον Κάιλς

22:57 3/4/2015 - Πηγή: AEK365

Ο ΑΠΟΕΛ του Μιχάλη Κακιούζη έγινε το βράδυ της Πέμπτης η δεύτερη ομάδα που θα λάβει μέρος στον τελικό των πλέι οφ του του κυπριακού πρωταθλήματος, καθώς κέρδισε στο «Λευκόθεο» με 83-62 την ΕΘΑ του Ντέιβιντ Κάιλς, στον 5ο και καθοριστικό ημιτελικό, κάνοντας το 3-2 στις νίκες.

Ο Αμερικανός ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 22 πόντους, ενώ ο Κακιούζης, ο οποίος στον προηγοήμενο αγώνα είχε 12 πόντους και 9 ριμπάουντ, περιορίστηκε στους 5 πόντους.

Έτσι, για 3η συνεχόμενη χρονιά

το ζευγάρι του τελικού του πρωταθλήματος αποτελούν ο ΑΠΟΕΛ και η Πετρολίνα ΑΕΚ, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στην ιστορία του κυπριακού μπάσκετ. Το πλεονέκτημα έδρας το έχουν οι «γαλαζοκίτρινοι», οι οποίοι θα αρχίσουν την τελική φάση από το γήπεδό τους τη Μεγάλη Πέμπτη.

Η σεζόν, λοιπόν, για τον Ντέιβιντ Κάιλς, που ξεκίνησε με τη φανέλα της ΑΕΚ, ολοκληρώθηκε και θεωρείται άκρως επιτυχημένη, καθώς συνδυάστηκε και με την κατάκτηση του κυπέλλου Κύπρου (με αντίπαλο πάλι τον ΑΠΟΕΛ). Μάλιστα, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Αμερικανός γκαρντ δεν απέκλεισε να συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα της ΕΘΑ και την επόμενη σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα