Ο Κακά μιλάει για τους τραυματισμούς του (VIDEO)

12:43 3/2/2012 - Πηγή: AEK365

Το διεθνές δίκτυο ESPN προσπάθησε να δώσει εξήγηση για τους συχνούς τραυματισμούς του Κακά με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να δίνει εξηγήσεις για τα συχνά προβλήματα που αντιμετώπιζε και να εξομολογείται πως ήταν μέρες που δεν τον ένοιαζε απολύτως τίποτα.

Αρχικά μιλώντας για τους τρεις πρώτους μήνες στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κακά τόνισε: "Δούλευα συνεχώς σκληρά και τελικά "κάηκα". Ήταν δύσκολες στιγμές για εμένα. Είπαν ότι ήμουν έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όταν έφτασα σε ένα επίπεδο, κανείς δεν με

πίστευε".

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της νοτίου Αφρικής και στην ειδική θεραπεία που χρειάστηκε να κάνει αμέσως μετά: "Ένιωθα καλά, αν και είχα ένα πρόβλημα στο γόνατο και τη βουβωνική χώρα, και χρειάστηκε να κάνω μία ειδική επέμβαση με ένα μηχάνημα. Δεν λειτουργούσε καλά και έπρεπε να κάνω κάτι. Είχα μία ανισορροπία των μυών στο γόνατο και τη βουβωνική χώρα".

Όσο για τον ερχομό του Ζοσέ Μουρίνιο στην Ρεάλ Μαδρίτης το 2010, ο Κακά δήλωσε: "Θέλω να δουλέψω μαζί του, να τον γνωρίζω καλύτερα και να μάθω περισσότερα".

Τέλος, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε και στην χειρουργική επέμβαση την οποία χρειάστηκε να κάνει τον Ιανουάριο του 2011 λέγοντας: "Όταν είσαι έξω, χωρίς λόγους αισθάνεσαι αβοήθητος. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Μερικές φορές ξυπνάς και δεν έχεις τίποτα στο μυαλό σου. Προπονούμουν και με ενοχλούσε, δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Δεν ήταν μόνο σωματικός ο τραυματισμός μου, αλλά και ψυχικός. Και αναρωτιόμουν αν μπορώ να επιστρέψω. Αν θα είμαι σε θέση να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα