Ο Γκρέκο προμοτάρει τον Τοροσίδη

15:33 6/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Λεάντρο Γκρέκο σε συνέντευξή του σε ιταλικό ΜΜΕ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία του στον Ολυμπιακό ενώ συμβούλευσε τον Βασίλη Τοροσίδη να πάει στην Ρόμα!

Στην «gazzettagiallorossa.it» μίλησε ο Γκρέκο. Πιο αναλυτικά τόνισε για:

Την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Ήταν προσωπική επιλογή.

Ήθελα να πάω στο εξωτερικό. Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, γνωστή στην Ευρώπη και πηγαίνει καλά. Είμαι χαρούμενος γι' αυτό».

Την Ρόμα: «Εκεί έκαναν διαφορετικές επιλογές. Έψαχνα την ευκαιρία να παίζω συχνά και να είμαι μέλος σε μια ομάδα που με πίστευε. Στην Ρόμα, αυτό δεν συνέβη, άρα επέλεξα να πάω κάπου αλλού».

Την διαφορά επιπέδου από Ιταλία σε Ελλάδα: «Είναι σαφώς λιγότερο δύσκολο. Η ποιότητα είναι χαμηλότερη σε σχέση με το ιταλικό. Δεν υπάρχει αμφιβολία σε αυτό. Παίζοντας όμως στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει η αίσθηση έλλειψης μεγάλης ομάδας. Παίζουμε στην Ευρώπη και εδώ όλοι είναι άρρωστοι με το ποδόσφαιρο. Ζουν μόνο για την ομάδα. Είναι υπέροχα».

Το εάν νοσταλγεί την Ιταλία: «Την Ιταλία και τους φίλους ναι. Αλλά στον τομέα του ποδοσφαίρου είμαι χαρούμενος εδώ και νιώθω ωραία».

Το κατά πόσον έχει πει αντίο στην Ιταλία: «Φυσικά όχι. Εδώ έχω τριετές συμβόλαιο και νιώθω ωραία. Για το μέλλον, θα δούμε. Την Ιταλία την χαιρέτισα. Δεν την αποχαιρέτισα».

Την Ρόμα που παρακολουθεί τον συμπαίκτη του, Βασίλη Τοροσίδη και εάν εκείνος είναι έτοιμος για την Ιταλία: «Τρέχει πολύ και έχει ποιότητα. Εδώ στην Ελλάδα είναι πολύ δυνατός. Στην Ιταλία θα τα πήγαινε καλά.

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού ρωτήθηκα σχετικά με τη Ρόμα και αυτόν. Είχε την ευκαιρία να πάει. Φυσικά θα τον συμβούλευα να πάει. Η Ρόμα είναι φανταστική. Έζησα υπέροχα χρόνια εκεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα