Ο Γκασκόιν σε θλιβερή κατάσταση!

10:35 2/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ένας αγνώριστος Πολ Γκασκόιν, εμφανίστηκε σε τραγική κατάσταση σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση. Ο Άγγλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα κατάχρησης αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών, χρόνια τώρα, σόκαρε το κοινό που είχε πληρώσει μέχρι και 100 λίρες για να τον δει από κοντά και να ενισχύσει το σκοπό.

Στην εκδήλωση εθεάθη να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ
αρκετή ώρα πριν εμφανιστεί στο βήμα για να μιλήσει. Τελικά ανέβηκε στη σκηνή σχεδόν υποβασταζόμενος από δύο άνδρες και σε εμφανή κατάσταση μέθης άρχισε να παραληρεί και τελικά έβαλε τα

κλάματα προκαλώντας τον οίκτο των παρευρισκομένων. «Λυπάμαι, τρεις μέρες τώρα πίνω ουίσκι. Συγγνώμη», ψέλλισε ο Γκασκόιν!

«Ήταν πολύ άσχημο να βλέπουμε έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή του παρελθόντος σε αυτή την κατάσταση. Νιώσαμε όλοι έναν κόμπο στο λαιμό. Ήτα μια ατμόσφαιρα κηδείας και όλοι βλέπαμε έναν άνθρωπο που δεν έχει πολλή ζωή μπροστά του. Σαν να τον βλέπαμε να πεθαίνει μπροστά στα μάτια μας», ανέφερε ένας από τους ανθρώπους που ήταν παρόντες.

Μετά από αυτή την κατάρρευση ακυρώθηκαν άλλες 15 προγραμματισμένες εμφανίσεις του άλλοτε άσου των Νιούκαστλ, Τότεναμ και Λάτσιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα