«Ο γίγαντας ΑΕΚ υποβιβάζεται»

11:39 19/4/2013 - Πηγή: AEK365

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση με τα γεγονότα στην ΑΕΚ. Ο διεθνής Τύπος κάνει ειδική και εκτενή αναφορά στα όσα γίνονται στην Ένωση κάνοντας λόγο για καταδικαστική απόφαση, της Πειθαρχικής, που πλήττει ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της Ελλάδας, που κάνει «μαύρα» γενέθλια, καθώς συμπλήρωσε πρόσφατα 89 χρόνια ιστορίας.

Σας παραθέτουμε ορισμένα από τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου

Yahoo.com:

Υποβιβασμός-ορόσημο για την ΑΕΚ. Για πρώτη φορά έπειτα από 89 χρόνια, η ΑΕΚ υποβιβάζεται στην δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκκρεμεί η έφεση που θα εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα.

Global post: Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το φάσμα του υποβιβασμού μετά την καταδικαστική απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Λίγκας. Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με -3 βαθμούς και της επιβλήθηκε πρόστιμο 11.000 ευρώ.

Spiegel: Σκληρή τιμωρία για την ΑΕΚ: Η ελληνική ομάδα θεωρήθηκε υπαίτια για την διακοπή του αγώνα το περασμένο σαββατοκύριακο. Αυτό σημαίνει ότι υποβιβάζεται στην δεύτερη κατηγορία. Η ομάδα άσκησε έφεση στην ΕΠΟ που θα εκδικαστεί την άλλη εβδομάδα.

AD.NL: Για πρώτη φορά στην 89ετή ιστορία της, η ΑΕΚ υποβιβάζεται από την πρώτη κατηγορία.

Terra Chile: Η πειθαρχική επιτροπή σφράγισε τον υποβιβασμό της ΑΕΚ μετά τα κρούσματα βίας στο γήπεδό της.

24sata.hr: Η ΑΕΚ καταδικάστηκε αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της βγήκε... νοκ άουτ και πάει στην δεύτερη κατηγορία.

2sporx: Ο γίγαντας υποβιβάστηκε κι επίσημα! Μια εκ των κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας, η ΑΕΚ, υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην μακρόχρονη ιστορία της.

futbal.pravda.sk: Η ΑΕΚ πέφτει από την ελίτ! Η Πειθαρχική την καταδίκασε από τα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ από τους οπαδούς της.

Keywords
Τυχαία Θέματα