Ο φιλάνθρωπος Κριστιάνο...

21:27 19/6/2012 - Πηγή: AEK365

Την είδηση αποκάλυψε η ιστοσελίδα www.canariainvestiga.org καθώς ο Πορτογάλος κρατούσε μυστικό τα όσα κάνει για τον μικρό του φίλο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να αναλάβει εξ ολοκλήρου τα χρήματα που απαιτούνται για την περίθαλψή του 9χρονου.

‘Όλα άρχισαν πριν το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μαγιόρκα... Οι γονείς του Νουαθέτ είχαν χάσει κάθε ελπίδα για τον 9χρονο γιό τους ο οποίος από την ηλικία των δύο ετών είχε διαγνωστεί και είχε αρχίσει τη μάχη του κόντρα στην ασθένεια.

Στο διάστημα

των επτά ετών είχε κάνει τρεις εγχειρήσεις για τους αφαιρεθούν ισάριθμοί όγκοι, δυστυχώς με την τρίτη εγχείρηση να μην στέφεται με επιτυχία... Οι εξετάσεις που έκανε τον Μάρτιο έδειξαν ότι το πρόβλημα είχε μεγαλώσει και ο όγκος είχε κάνει μετάσταση.

«Οι γιατροί μας είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα και θα ήταν καλύτερο να τον αφήσουμε, να μην το ταλαιπωρήσουμε άλλο...», τόνισε οι γονείς του 9χρονου. Ωστόσο ο εξάδελφος του μικρού, Νουαθέτ προσπάθησε μέσω μιας οργάνωσης να έρθει σε επαφή με τη Ρεάλ Μαδρίτης και να γνωρίσει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης του ομάδας.

Ο ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες άμεσα έστειλε ένα αυτοκίνητο να μεταφέρει όλη την οικογένεια στη Μαδρίτη και στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» το πρωί της ημέρας του αγώνα. Έκλεισε ξενοδοχείο για να μείνει ο μικρός και η οικογένειά του και στη συνέχεια πήρε τον 9χρονο για να γνωρίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Νουαθέτ και η οικογένειά του παρακολουθήσαν το παιχνίδι από την σουίτα του Ρονάλντο.

Την επόμενη ημέρα ο Ζόρζε Μέντες τηλεφώνησε στον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ για να του συστήσει ένα νοσοκομείο και γιατρούς. Ο μικρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο που πρότεινε ο Πέρεθ στις 16 Μαϊου και από τότε ο Ζόρζε Μέντες και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν αναλάβει τα έξοδα από την περίθαλψη του μικρού Νουαθέτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα