«Ο Φέργκιουσον έστριβε κέρμα για το ποιος παίκτης θα έμενε εκτός»

14:08 9/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ένας από τους ανθρώπους που έζησε από πολύ κοντά τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στα χρόνια του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Μάικ Φίλαν ο οποίος ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Σκωτσέζου από το 2008 και αυτός που αποκάλυψε πως όταν ο Φέργκιουσον έπρεπε να επιλέξει ποιον παίκτη θα αφήσει εκτός αποστολής, έστριβε ένα κέρμα.
Σε δηλώσεις του ο Μάικ Φίλαν τόνισε: "Μέρος της δουλειάς μου ήταν να τον κρατάω πίσω, επειδή μερικές φορές έπαιρνε κάποιες πολύ παράξενες αποφάσεις. Έπρεπε να τον καθοδηγήσω και τα κατάφερνα. Και πιθανότατα δεν ήταν ο μοναδικός προπονητής που έστριβε

κέρμα για να επιλέξει ποιον παίκτη θα αφήσει εκτός! Είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα για έναν τεχνικό το να πει σε έναν ποδοσφαιριστή ότι δεν υπολογίζεται για ένα παιχνίδι μετά από μια εβδομάδα σκληρής προπόνησης. Αλλά κάποιες φορές έριχνε κέρμα για τέτοιες καταστάσεις. Οι μεγάλοι προπονητές πρέπει να παίρνουν μεγάλες αποφάσεις και σε μια περίοδο μεγαλύτερη των 20 χρόνων πήρε περισσότερες σωστές αποφάσεις παρά λανθασμένες".

Keywords
Τυχαία Θέματα