«Ο Φαν Χάαλ πιο έτοιμος από ποτέ για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

13:09 3/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Λουίς Φαν Χάαλ εμφανίζεται να είναι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον συμπατριώτη του, Ρέιμοντ Φερχέιχεν να υποστηρίζει πως ο Ολλανδός τεχνικός είναι πιο έτοιμος από ποτέ για αυτή την πρόκληση.
Σε δηλώσεις του σε ολλανδική εφημερίδα ο Ολλανδός προπονητής τόνισε: «Ο Φαν Χάαλ είναι πιο έτοιμος από ποτέ για να αναλάβει μια ομάδα της Premier League».
Για το γεγονός πως ο Φαν Χάαλ θα έχει στην διάθεση του πολλά χρήματα για μεταγραφές ο Φερχέιχεν δήλωσε: «Είναι προπονητής που του αρέσει να χτίζει από την αρχή μια ομάδα. Το

γεγονός ότι θα μπορέσει να διαθέσει για μεταγραφές μέχρι και 200 εκατομμύρια ευρώ, είναι μεγάλο συν για αυτόν. Αν τα χρήματα αυτά είχαν δαπανηθεί πέρσι, δεν θα έδειχνε το ίδιο ενδιαφέρον να αναλάβει την Γιουνάιτεντ».
Για την παρουσία του Ντέιβιντ Μόγες στον πάγκο του βρετανικού συλλόγου, ύστερα από την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Αν οι άνθρωποι της ομάδας είχαν μελετήσει πιο σωστά το θέμα θα είχαν δει πως ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν κάνει για αυτή τη θέση. Όταν κάποιος είναι προπονητής της Μάντσεστερ, χρειάζεται διαφορετικές τακτικές επιλογές από αυτές που θα χρησιμοποιούσε σε μια μικρότερη ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα