Ο Φάμπιο Καπέλο για Μέσι, Ρονάλντο

15:58 18/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι φαινόμενα παρότι είναι διαφορετικοί ποδοσφαιριστές όπως υποστήριξε ο Φάμπιο Καπέλο ο οποίος σημείωσε πως ο Αργεντινός είναι πιο δημιουργικός από τον Πορτογάλο.
Σε δηλώσεις του ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ρωσίας τόνισε: "Είναι και οι δυο φαινόμενα, παρότι πρόκειται για διαφορετικούς ποδοσφαιριστές. Ο Κριστιάνο είναι ένας σπουδαίος παίκτης, δυνατός σωματικά αλλά και με ενέργεια. Ο Μέσι έχει περισσότερη δημιουργικότητα. Έχοντας είτε τον έναν είτε τον άλλο σε μια ομάδα είναι μια εγγύηση ότι μπορείς να αλλάξεις

το παιχνίδι οποιαδήποτε στιγμή".
Ο Φάμπιο Καπέλο έχει υπάρξει προπονητής στην Ρεάλ Μαδρίτης και σε ερώτηση ποιος θα κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα στην Ισπανία, απάντησε: "Βλέπω την Ρεάλ ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά θα δούμε...".
Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Η αλλαγή του προπονητή στην Μπαρτσελόνα, έφερε διαφορετικά πράγματα στην ομάδα. Παίζουν γρηγορότερα τώρα. Εξακολουθούν να είναι επιθετικοί και να σκοράρουν πολλά γκολ, αλλά νομίζω ότι η ομάδα ακόμα προσαρμόζεται στον προπονητή.
Αναλύοντας αυτό, νομίζω ότι η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα είναι το πιθανότερο να πάνε μαζί στην κούρσα του τίτλου, αλλά βλέποντας το πνεύμα της Ατλέτικο Μαδρίτης με κάνει να πιστεύω πως μπορούν να παλέψουν μέχρι το τέλος".

Keywords
Τυχαία Θέματα