Ο «εμφύλιος» του Άργους

17:21 5/12/2011 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Κοίτα να δεις πώς τα φέρνει η ζωή... Πριν από μερικούς μήνες είχε ανακύψει θέμα συνένωσης της ιστορικής ΑΕΚ με την ΑΕΚ Άργους, προκειμένου η «Ένωση» να γλιτώσει τα χρέη, αλλά οι επαφές απέβησαν άκαρπες, καθώς το «βέτο» της διοίκησης της Ερασιτεχνικής αποδείχθηκε καθοριστικό. Κι ας είχαν συναινέσει προς την κατεύθυνση της συνένωσης οι ετερόκλητοι, πλην «ομογάλακτοι» Καραμανλής, Χατζηχρήστος, Γεωργαντζόγλου, Χήνας. Ο «εμφύλιος» (σ.σ.

που πέρυσι κυκλοφορούσε σαν αστείο, καθώς ουδείς «έβλεπε» υποβιβασμό της ΑΕΚ στην Α2) δεν αποφεύχθηκε λοιπόν. Το ερχόμενο Σάββατο, οι δύο ΑΕΚ θα τεθούν αντιμέτωπες στο Άργος. Η πελοποννησιακή ΑΕΚ αναζητεί την πρώτη της νίκη και η μητρική ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί, που ενδεχομένως την φέρει αγκαλιά με την κορυφή της βαθμολογίας.

Ενδιαφέρον έχει και τούτο: Δύο πρώην, ο Νίκος Γριμάνης, κάτοικος Λουτρακίου, Ανδριώτης στην καταγωγή και τέως χρηματοδότης της ΑΕΚ Άργους, παρότι εμπνευστής της συνένωσης, δεν αντέδρασε εκδικητικά και αφοσιώθηκε «ψυχή τε και σώματι» στην μητρική ΑΕΚ. Κι ας μην πήρε «οφίτσια» από την παρούσα διοίκηση. Είχε συμβολή όμως στην έλευση του Δημήτρη Λιόγα, ο οποίος άλλαξε την εικόνα της ΑΕΚ. Ο κ. Γριμάνης «επιστρέφει» στο Άργος ως αντίπαλος. Ως αντίπαλος, επιστρέφει και ο Αργίτης τιμ μάνατζερ της «Ένωσης», Πέτρος Μπιτζής, πρώην αθλητής της ΑΕΚ Άργους. Ενδιαφέρον θα έχει, όμως, και η «ανθρωπογεωγραφία» των οπαδών στην εξέδρα. Όπως και η περίεργη εικόνα στο παρκέ. Με δέκα παίκτες να φοράνε τη φανέλα της ΑΕΚ, με τον υπερήφανο δικέφαλο στο στήθος...

Keywords
Τυχαία Θέματα