Ο Δώνης για τον πάγκο της Εθνικής

08:35 4/2/2015 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα GOAL NEWS σε δημοσίευμα της εμφανίζει τον Γιώργο Δώνη να είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει ομοσπονδιακός τεχνικός στην Εθνική Ελλάδας.
Την περασμένη εβδομάδα, ο υπεύθυνος των εθνικών ομάδων, Γιώργος Καραγκούνης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, τον Γκιρτζίκη, και συζήτησαν για τις επαφές που είχε ο Καραγκούνης με υποψήφιους προπονητές της

Εθνικής.
Από τη συνάντηση προέκυψε πως ο Καραγκούνης προτιμά τον Σέρχιο Μαρκαριάν αλλά για τον Ουρουγουανό δεν υπάρχει θετικό κλίμα στην ΕΠΟ ενώ υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό με τον Μίτσελ.
Έτσι, από τη στιγμή που από το εξωτερικό δεν υπάρχει άλλη λύση, προκρίνεται η περίπτωση του Γιώργου Δώνη. Μάλιστα, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η Ομοσπονδία θα προσφέρει στον προπονητή συμβόλαιο μέχρι το τέλος της προκριματικής φάσης του EURO 2016, με απολαβές 300.000 ευρώ και πριμ πρόκρισης στα τελικά.
Με την επιστροφή του Γκιρτζίκη από τη Ξάνθη, όπου κατεβαίνει υποψήφιος για πρόεδρος της ΕΠΣ, θα δρομολογηθούν εξελίξεις στο θέμα του αντικαταστάτη του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα