«Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας»

21:24 27/5/2013 - Πηγή: AEK365

Αργά το μεσημέρι επέστρεψε στην Αθήνα η Εθνική Γυναικών από το Πόμπραντ της Σλοβακίας όπου κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον προκριματικό όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος, που της έδωσε το εισιτήριο για τη β' φάση της προκριματικής διαδικασίας (θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο).

«Η παρουσία μας στην Σλοβακία κρίνεται θετική, αφού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς που έγινε.

Κάναμε ένα κακό βήμα, αλλά θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη και σίγουρα χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να δέσουμε ως ομάδα και να αλλάξουμε επίπεδο», είπε η Στέλλα Χριστοδούλου επισημαίνοντας ότι τόσο οι Μεσογειακοί Αγώνες όσο και ο όμιλος του Οκτωβρίου: «θα μας βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Στους Μεσογειακούς όπου έχουμε πολύ δύσκολη κλήρωση, θα έχουμε δουλέψει για ένα μήνα περίπου και είμαι σίγουρη ότι θα είμαστε πολύ καλύτερες, αφού υπάρχει μεγάλη διάθεση και εξαιρετική συνεργασία τόσο από εμάς όσο κι από τους προπονητές μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Εύα Χαντάβα που δήλωσε «ικανοποιημένη από την πρόκριση», αλλά όπως συμπλήρωσε «αν είχαμε λίγο περισσότερο χρόνο τότε θα είχαμε κερδίσει και την Σλοβακία».

Η ακραία της Εθνικής στάθηκε περισσότερο στο γεγονός ότι «με μία μόλις εβδομάδα προπονήσεων, χωρίς κάποιο φιλικό παιχνίδι, η ομάδα στάθηκε ανταγωνιστικά μέσα στο γήπεδο και έδειξε ότι έχει δυνατότητες», ενώ δεν έκρυψε την αισιοδοξία της για το μέλλον: «Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει καλό υλικό. Απλά χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο μαζί για να γίνουμε ομάδα και στους Μεσογειακούς θα είμαστε ακόμη καλύτερες».

Keywords
Τυχαία Θέματα