Ο Χένες, ο Πεπ και τα λουκάνικα

15:42 18/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα συμφώνησε από την περασμένη σεζόν να αναλάβει φέτος την Μπάγερν Μονάχου και ο Ούλι Χένες αποκάλυψε πως οι επαφές των δυο πλευρών ξεκίνησαν πέρσι με αφορμή ένα ταξίδι του προέδρου της Μπάγερν Μονάχου στις ΗΠΑ, ταξίδι που αφορούσε δουλειές για την επιχείρηση με λουκάνικα που διατηρεί.
Ο Γκουαρντιόλα βρισκόταν στις ΗΠΑ εκείνο το διάστημα, ο Χένες το

γνώριζε και έτσι κανόνισε να τον συναντήσει.
Όπως λέει στην εφημερίδα BILD: "Ήταν ένα εξαιρετικό ταξίδι. Κανείς δεν περίμενε ότι η Μπάγερν θα προσελάμβανε τον Γκουαρντιόλα, αλλά αυτό που βλέπουμε τώρα είναι το αποτέλεσμα εκείνων των λίγων ωρών που περάσαμε μαζί στη Νέα Υόρκη.
Ήταν εν μέρει ένα ταξίδι για την επιχείρησή μου. Πρώτα πήγα στο Σικάγο για να επισκεφτώ την Aldi. Ήξερα ότι ο Πεπ ήταν στις ΗΠΑ αλλά σκόπευε να γυρίσει στη Βαρκελώνη. Θα ήταν επικίνδυνο να συναντηθούμε εκεί και έτσι αποφάσισα ότι θα συναντιόμασταν στις ΗΠΑ, όπου το ρίσκο να μας δει κάποιος θα ήταν μικρότερο.
Ήθελα να τον βγάλω για φαγητό, αλλά εκείνη τη βραδιά ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον έτρωγε στο ίδιο εστιατόριο! Δεν θα ήταν πολύ αστείο αν έβλεπε εμένα και τον Πεπ μαζί".

Τελικά ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν... χάλασε το ραντεβού και έτσι Γκουαρντιόλα και Χένες τα είπαν και τώρα ο Γερμανός τεχνικός οδηγεί την Μπάγερν Μονάχου σε ακόμα ένα πρωτάθλημα ενώ στοχεύει και στην διατήρηση των σκήπτρων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα