Ο Μπολτ για Ρονάλντο, Ζιντάν και Ζλάταν

13:44 12/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γουσέιν Μπολτ, όπως αναμενόταν, ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό των 100 μέτρων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Μόσχας και μετά την επιτυχία του θέλησε να μιλήσει για την νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Community Shield αλλά και για τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές.
Αρχικά ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ για την νίκη της πρωταθλήτριας Αγγλίας επί της Γουίγκαν δήλωσε: "Για μένα είναι σπουδαίο που κέρδισαν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Ξέρω ότι ο Φαν Πέρσι πέτυχε τα δυο γκολ

και είμαι ευχαριστημένος που ξεκίνησε με θετικό αποτέλεσμα και προσδοκώ ότι και στην υπόλοιπη σεζόν θα τους βλέπω να νικάνε".
Στην συνέχεια ο Μπολτ μίλησε για τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές: "Ο αγαπημένος μου όλων των εποχών είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν και τώρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αλλά και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Έχω μια φανέλα υπογεγραμμένη από αυτόν και είναι πολύ κουλ. Θα ήθελα να πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν πήγε. Είναι υπέροχος και είναι πολύ καλός για τόσο ψηλός. Είναι σαν τον Ζιντάν, δεν κινείται τόσο γρήγορα, θέλει τον χρόνο του, αλλά δεν μπορείς με τίποτα να του πάρεις την μπάλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα