«Ο Μπλάνκο κάνει τη διαφορά»

13:00 12/12/2014 - Πηγή: AEK365

Απόλυτα ευχαριστημένοι είναι στη Μπαρτσελόνα του Εκουαδόρ με τον Ισμαέλ Μπλάνκο ο οποίος με τα γκολ του οδηγεί την ομάδα προς το πρωτάθλημα και κάνει τη διαφορά όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ιστοσελίδα sportit.gr, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Αντόνιο Νομπόα, δήλωσε: "Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τον Ισμαέλ που συνιστά έναν από τους λόγους που βρισκόμαστε κοντά στο πρωτάθλημα.
Είναι ένας παίκτης που τη φετινή σεζόν κάνει τη διαφορά".
Στη συνέχεια, ο Νομπόα είπε πως "είναι

ένα κλασικό εννιάρι με απίστευτο ένστικτο στο γκολ και στην εκμετάλλευση του παραμικρού κενού χώρου, είναι χαρισματικός σκόρερ".
Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα μίλησε και για το θέμα του συμβολαίου του Αργεντινού πρώην επιθετικού της ΑΕΚ, προαναγγέλλοντας εξελίξεις: "Είμαστε σε καλό δρόμο στις διαπραγματεύσεις μας για την παραμονή του Μπλάνκο, πιστεύω πως θα είναι μαζί μας και το 2015".
Τέλος, ο Νομπόα στάθηκε στο πάθος που δείχνει ο Μπλάνκο στα παιχνίδια και στις προπονήσεις: "Πραγματικά ο Ισμαέλ έχει δείξει τη μεγάλη του αγάπη για την ομάδα, φαίνεται στα ματς, φαίνεται στις προπονήσεις, έχει δεθεί με τη Μπαρτσελόνα".

Δείτε βίντεο με ορισμένα από τα γκολ που έχει βάλει ο Μπλάνκο στο Εκουαδόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα