Ο αθάνατος Αετός άνοιξε τα φτερά του...

09:10 8/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Ο Γιώργος Αμερικάνος είναι πρώτο θέμα στην εφημερίδα:
"Αθάνατος παγκόσμιε αρχηγέ μας", γράφει η ΩΡΑ και προσθέτει: "Σεισμός... 1968 Ρίχτερ προκλήθηκε στην Ελλάδα από τον μεταμεσονύχτιο χαμό του κορυφαίου Έλληνα μπασκετμπολίστα Γιώργου Αμερικάνου. Πρωτοφανές το ΣΟΚ, καθολική αναγνώριση. Απαρηγόρητη, χθες, η εσαεί σύντροφος του

Γιώργου, η Πέπη Αμερικάνου, παλικάρι η κόρτη του Χριστίνα μέχρι το τέλος". Ως δεύτερο θέμα αποτελεί το γεγονός για τα εισιτήρια διαρκείας που πούλησε φέτος η ΑΕΚ: "Έγραψε ιστορία ο κόσμος της ΑΕΚ! Πρώτη σε πωλήσεις διαρκείας ανάμεσα σε όλες τις ελληνικές ομάδες η ΑΕΚ. Εξαντλήθηκαν 12.885 κάρτες σε μία αναπανάληπτη έκφραση πίστης στην αναγέννηση της τεράστιας ομάδας και στο νέο φτερούγισμα του δικεφαλου αετού προς την κορυφή".

SPORTDAY

Mε τα αγωνιστικά ασχολείται η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, μετά τον τραυματισμό του Πλατέλλα: "Ο τραυματισμός του Πλατέλλα, που θα μείνει περίπου ένα μήνα εκτός με πρόβλημα στον αυχένα, ίσως αναγκάσει τον Δέλλα να αλλάξει τα πλάνα του. Δεδομένου ότι ο Ράμα αφενός μεν καταλαμβάνει ακόμη θέση ξένου (δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ελληνοποίησής του), ενώ αντιμετωπίζει συχνά-πυκνά κάποια προβλήματα τραυματισμού, το ρόστερ δεν διαθέτει αρκετές λύσεις για να υποστηριχτεί το 4-3-3. Είναι πολύ πιθανό το σύστημα να τροποποιηθεί σε 4-2-3-1 ή ακόμη και το 4-4-2 για να «χωρέσουν» Ντ' Ακόλ και Μπρέσεβιτς. Παράλληλα, ελλείψει Πλατέλλα και με δεδομένο ότι ο Κορδέρο δεν... κουνιέται από την ενδεκάδα, θα πρέπει δύο εκ των Ντ' Ακόλ, Πόποβιτς, Μπρέσεβιτς, Ράμα και Τσιρίλο να μένουν εκτός 18άδας. Ο Ιταλός αμυντικός είναι ο επικρατέστερος, από τη στιγμή που η άμυνα της ΑΕΚ δεν δέχεται πίεση, ενώ για τη δεύτερη θέση θα γίνεται... μάχη", γράφει χαρακτηριστικά η SD η οποία τονίζει το προφανές πως δεν υπάρχει θέμα Δέλλα.

LIVE SPORT

"Αθάνατος" γράφει για τον Αμερικάνο η εφημερίδα: "Πένθος για την ΑΕΚ και την Ελλάδα", προσθέτει. Στα του ποδοσφαίρου τονίζεται η πώληση των διαρκείας: "Πρωταθλήτρια... διαρκείας: Η ΑΕΚ πούλησε 12.855 κάρτες και ξεπέρασε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ. Νέο σοκ, νοκ άουτ 1 μήνα ο Πλατέλλας".

GOAL

Συλλεκτικό πρωτοσέλιδο από το GOAL αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στον Γιώργο Αμερικάνο. Έχοντας μία φωτογραφία να χορεύει ζεϊμπέκικο "...από τα επινίκια της ΑΕΚ μετά τον θρίαμβο επί της Μπανταλόνα με 74-46 στις 20 Φεβρουαρίου 1970", η εφημερίδα έχει τίτλο: "Εγώ είμαι αητός και εσύ είσαι τα φτερά μου"

Keywords
Αναζητήσεις
αθάνατος ο αετος
Τυχαία Θέματα