Ο Αραβίδης βγήκε μπροστά και στήριξε τους συμπαίκτες του

10:44 4/2/2014 - Πηγή: AEK365

Η κατάσταση στον Πανιώνιο είναι έκρυθμη μετά την εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη, παρότι έπαιζε με δυο παίκτες παραπάνω, και στην χθεσινή προπόνηση τόσο ο προπονητής Κωνσταντίνος Παναγόπουλος όσο και ο αντιπρόεδρος Νίκος Γκλεζάκος έβαλαν τις φωνές στους ποδοσφαιριστές. Όμως εισέπραξαν την απάντηση του Νίκου Αραβίδη ο οποίος, παρόλο που σε λίγο καιρό θα είναι παίκτης της ΑΕΚ, έσπευσε να υποστηρίξει τους συμπαίκτες του.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Παναγόπουλος τους είπε το εξής: "Είστε απαράδεκτοι! Το μόνο που κοιτάτε είναι οι καριέρες

σας και το πώς θα κάνετε μεταγραφή. Αδιαφορείτε!".
Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου συναντήθηκαν με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Γκλεζάκο, ο οποίος τους είπε: "Γιατί δεν τα δίνετε όλα; Ορισμένοι δεν βάζετε τα πόδια σας στην φωτιά και φυλάγεστε".
Αμέσως ο Χρήστος Αραβίδης απάντησε, σε ειρωνικό ύφος, στον Γκλεζάκο λέγοντας του το εξής: "Καλά, πλήρωσε μας στην ώρα μας γιατί στα λόγια μπορώ και εγώ να πω ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα".
Οι παίκτες του Πανιωνίου παραπονέθηκαν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά με τον ρουχισμό στις προπονήσεις και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ τους είπε πως "δεν είναι πρόβλημα οι φροντιστές. Έχουν σπάσει έξι αυτοκίνητα".
Ο Αραβίδης πήρε πάλι τον λόγο και είπε: "Δεν υπάρχει διοίκηση, δεν υπάρχει χώρος να κάνουμε προπόνηση, τόσο καιρό παίζουμε απλήρωτοι. Χθες (σ.σ. προχθες) δεν ήταν κανένας από εσάς και μας αφήσατε απροστάτευτους. Αναγκαστήκαμε εμείς να βγούμε να μιλήσουμε με τον κόσμο".

Keywords
Τυχαία Θέματα