Ο Αραβίδης στην κορυφή είναι συνειδητή επιλογή

21:08 5/10/2014 - Πηγή: AEK365

Μια, διπλή, λέξη ακούγεται συνεχώς στην ΑΕΚ και ιδίως μετά τα δύο συνεχόμενα 0-0 στο κύπελο με τον Πανθρακικό και στο φιλικό με τη Λαμία. Σέντερ φορ.

Η μεταγραφή που δεν έγινε κυρίως επειδή η ΑΕΚ δεν την είχε στο πλάνο της και έψαξε μόνο κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις. Τον Δημήτρη Παπαδόπουλό, τον Τζιμπούρ και στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου ελεύθερων

παικτών τον Λέκιτς.

Ο καθένας δεν αποκτήθηκε για την ΑΕΚ για διαφορετικούς λόγους. Ο βασικός όμως που η ομάδα δεν πήρε σέντερ φορ ήταν επειδή δεν καιγόταν. Θα πρέπει να περιμένουμε τα επίσημα παιχνίδια για να δούμε αν η επιλογή αυτή ήταν σωστή ή λάθος.

Με δεδομένο πως ο Αραβίδης προορίζεται για βασικός σε αυτή την θέση και έχει παίξει εκεί σε όλα τα παιχνίδια και βέβαια το ότι υπάρχει ο Μπρέσεβιτς, αλλά και ο Νταγκόλ που θεωρητικά αυτή είναι η θέση του αν και στην ΑΕΚ παίζει πάντα πίσω από τον φορ, φαίνεται πως ο Δέλλας είχε περάσει το μήνυμα πως είναι καλυμένος και θα ήθελε έναν ακόμη παίκτη μόνο αν είναι μια εξαιρετική περίπτωση σαν κι αυτές που εξέτασε η ΑΕΚ.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα