Ο Απόλλωνας «σκόρπισε» τον ΠΑΣ

19:11 12/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 19η αγωνιστική

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καμάρας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.Κάκος

Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός του Απόλλωνα δεν θα περίμενε τόσο άνετη επικράτηση επί του ΠΑΣ. Η "ελαφρά ταξιαρχία" νίκησε με 4-0 και κατάφερε να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το ματς ξεκίνησε με ένα απρόοπτο καθώς στο 8ο λεπτό ο Κάκος τραυματίστηκε και τον αντικατέστησε ο Ματάκης.

Ο Απόλλωνας ήταν ανώτερος και πίεσε. Στο 18' είχε δοκάρι όταν μετά την προβολή του Μίνγκα και την επέμβαση του Αμπάρη η μπάλα βρήκε το... σίδερο. Το σουτ Βίλα στο 36' δεν προβλημάτισε τον Τζόρβα και στο 45' ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Μίνγκας έκανε το σουτ από κοντά, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα.

Μόλις στο 49' στο δεύτερο μέρος ήρθε και το 2-0 για τον Απόλλωνα όταν μετά τη σέντρα του Ντάλμπεργκ ο Φαρινόλα ανενόχλητος μέσα στην περιοχή σκόραρε με το κεφάλι. Στο 59' ο σκόρερ των γηπεδούχων είχε ένα πολύ καλό σουτ και στο επόμενο λεπτό ο Μίνγκας σφράγισε τη νίκη της ομάδας του όταν επιχείρησε σέντρα, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 3-0. Το πάρτι συνεχίστηκε καθώς στο 70' ο Φαρινόλα βγήκε μόνος του με τον Αμπάρη και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του. Τυπική διαδικασία από εκεί και πέρα το ματς χωρίς κάτι ιδιαίτερο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Λ.Σάντσες): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Δεληζήσης, Άλβαρεζ, Κανακούδης, Κόρμπος (53'Κόρμπος), Τσοκάνης (90'Κουκ), Μίνγκας, Παντελιάδης, Φαρινόλα, Ντάλμπεργκ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σ.Τσιώλης): Αμπάρης, Βίλα, Ντάσιος, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Τσουκαλάς (80'Κυβελίδης), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κοροβέσης (63'Μπέριος), Στρούνα (46'Σονγκό), Ακόστα

Keywords
Τυχαία Θέματα