Ο Απόλλων θέλει να γράψει ιστορία στο «Ολίμπικο»

11:41 7/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ετοιμοι να γράψουν ιστορία στο Ολίμπικο στης Ρώμης είναι οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα που θα αναμετρηθούν με τη Λάτσιο, και στοχεύουν στο θετικό αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League. Είναι δεδομένες οι δυσκολίες του αγώνα, καθώς είναι ξεκάθαρο πως η ιταλική ομάδα είναι το φαβορί στην έδρα της, επομένως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα

(δεν υπολογίζονται Ρομπέρ και Γκιέ Γκιέ) και όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που κέρδισε το ΑΠΟΕΛ την περασμένη βδομάδα. Κάποια ερωτηματικά αφορούν τα άκρα της άμυνας, καθώς ο Ντανανέ διεκδικεί το δεξί άκρο από τον Στυλιανού, και ο Καταλά το αριστερό από τον Βασιλείου.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάλε. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μερκής και Καρυπίδης. Στο δεξί άκρο ο Στυλιανού (ή Ντανανάε) και Βασιλείου (ή Καταλά). Στη μεσαία γραμμή δεν αναμένονται αλλαγές καθώς θα βρίσκονται οι Γκιουγιόν και Χαμντανί ως ανασταλτικοί, και ο Μεριέμ πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο. Στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Σανγκόι και Παπουλής και στην κορυφή της επίθεσης ο Γκαρσία.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Κύπριος τεχνικός δούλεψε στην τακτική που θα ακολουθήσουν στον σημερινό αγώνα, αφού έχουν να αντιμετωπίσουν μια πιο ποιοτική ομάδα, επικίνδυνη και «πληγωμένη» αγωνιστικά. Συνέστησε την προσοχή στους παίκτες-κλειδιά της Λάτσιο και κυρίως στον Κλόζε, που συγκεντρώνει πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα.

Την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών θα στηρίξει και ο κόσμος του Απόλλωνα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η λεμεσιανή ομάδα θα έχει στο πλευρό του πάνω από 1.200 οπαδούς του.

Keywords
Τυχαία Θέματα