Ο Αλβανός για την Εθνική

17:38 29/10/2013 - Πηγή: AEK365

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα του χάντμπολ handball.org.gr πραγματοποίησε ο διεθνής άσος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός για την αναμέτρηση της Εθνικής με την Ολλανδία. Αναλυτικά είπε:
«Ξέρουμε τη σημασία του παιχνιδιού και πρέπει να ανταπεξέλθουμε στην κάθε δυσκολία που πρόκειται να αντιμετωπίσουμε. Δυστυχώς είμαστε μόνο δύο ημέρες όλοι μαζί και δεν μπορούμε να είμαστε 100% έτοιμοι. Πιστεύω όμως ότι αυτή η ομάδα

έχει την απαραίτητη εμπειρία και έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως σε τέτοια παιχνίδια παρουσιάζει τον καλό της εαυτό. Οι Ολλανδοί είναι πολύ υπολογίσιμοι. Έχουν κάνει μία σημαντική ανανέωση και η ομάδα τους αποτελείται από παίκτες που συμμετείχαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων και κατέλαβαν την πέμπτη θέση.
Θα ήταν ότι καλύτερο να αγωνιστούμε και πάλι σε μία μεγάλη διοργάνωση. Τα τελευταία χρόνια υπήρξαν ατυχίες όσον αφορά τις κληρώσεις. Όμως, αυτή η ομάδα αξίζει να συμμετάσχει ξανά σε ευρωπαϊκό ή παγκόσμιο πρωτάθλημα ώστε αυτό να αποτελέσει αφετηρία ανάπτυξης του αθλήματος. Είναι φυσικό να έρθουν νέα παιδιά στην εθνική. Χρειάζεται το «νέο αίμα». Με την εμπειρία και την καθοδήγηση των παλιών, τα νέα παιδιά θα πρέπει να μπορέσουν να αντικαταστήσουν σταδιακά εμάς τους μεγαλύτερους».

Keywords
Τυχαία Θέματα