Ο Αδαμίδης πίσω από την αιχμηρή ανακοίνωση της ΠΑΕ

10:53 20/4/2013 - Πηγή: AEK365

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Σταύρο Αδαμίδη βρίσκονται οι Δημητρέλος - Μπρουσιανός και μετά από την προτροπή του πρώτου βγήκε η ανακοίνωση της ΠΑΕ τα ξημερώματα της Παρασκευής, όπως αναφέρει δημοσίευμα της LIVE SPORT. Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:
«O Χάρης Γρηγορίου παλεύει μόνος του με τα... κύματα, μην έχοντας καμία βοήθεια από τη διοίκηση της ΑΕΚ και τη Δευτέρα αν η «Ένωση» κερδίσει στο Περιστέρι

θα καταθέσει την έφεση μέσω της οποίας θα επιδιώξει την Τετάρτη να κάνει την ολική ανατροπή. Και ενώ ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ μαζί με τον Τραϊανό Δέλλα προσπαθούν να κρατήσουν την ΑΕΚ «ζωντανή», το Δ.Σ. παραμένει μακριά από τις εξελίξεις και ο Σταύρος Αδαμίδης εξακολουθεί να κάνει παιχνίδι στις πλάτες της ΑΕΚ από το γιαουρτάδικο της Γλυφάδας!

Ο πρώην πρόεδρος σε συνεργασία με τον Ανδρέα Δημητρέλο, τον Ηλία Μπρουσιανό και τον Αβραάμ Κασνακίδη, συναποφάσισαν τα ξημερώματα της Παρασκευής να τα βάλουν με όλους και με όλα! Σύμφωνα με πληροφορίες της «Live Sport», ο Αδαμίδης ήταν αυτός που έδωσε τελικά την ξεκάθαρη εντολή να κηρύξουν... πόλεμο προς όλες τις κατευθύνσεις και να βγάλουν μία πολύ επιθετική ανακοίνωση (παρά τις αντιρρήσεις των «υφισταμένων» του). Ωστόσο επισήμανε ότι δεν πρέπει να ακουμπήσουν στην ανακοίνωσή τους, τους εισβολείς, όπερ και εγένετο!».

Keywords
Τυχαία Θέματα