Ντροπή και κατάντια για την ΑΕΚ

10:11 18/2/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Την δραστηριοποίηση του Νίκου Νοτιά τονίζει η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ κάνοντας πρώτο θέμα την κατάντια γενικά του ελληνικού ποδοσφαίρου: "Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι... τρελοκομείο", γράφει η εφημερίδα και εξηγεί: "Η ΑΕΚ δεν είχε χρήματα για να σφραγίσει τα εισιτήρια, η αστυνομία "φοβήθηκε" επεισόδια στο ΟΑΚΑ

από τους οπαδούς που θα πήγαιναν εκεί και ο Μπιτσαξής, αποδεχόμενος την εκτίμησή της, αποφάσισε από μόνος του να αναβάλει το ματς με τον ΟΦΗ δίνοντας παράταση στην... ξεφτίλα".
Στο θέμα με τον Νοτιά το ρεπορτάζ του GOAL γράφει: "Αξιόπιστες πηγές ανέφεραν χθες πως υπήρξε κινητικότητα εκ μέρους του Νοτιά, πως άρχισε να εξετάζει με περισσή προσοχή τα στοιχεία που του έχουν αποστείλει και μελετά υπό ποιες προϋποθέσεις δύναται να βοηθήσει την ΑΕΚ σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Στις σκέψεις του δεν είναι κάποια άμεση βοήθεια -για το θέμα των εισιτηρίων που προέκυψε δηλαδή- αλλά πως θα βοηθήσει τον σύλλογο στις μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις του, που έτσι κι αλλιως είναι σημαντικές στη διαδικασία. Ο Νοτιάς φέρεται πως έχει μιλήσει με κάποιους εκ της μετοχικής ομάδας και συζητά πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο συμμετοχής του στη διαδικασία.

Ετσι κι αλλιώς, μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση Παππά οι υπόλοιποι μέτοχοι που καλούνται να συνεισφέρουν είναι ο εξής... ένας, ο Νοτιάς. Είναι γεγονός πως για διάφορους λόγους οι Χατζηιωάννου, Γκούμας, Κανελλόπουλος και Κούλης αδυνατούν ή δεν μπορούν να συνεισφέρουν στο ύψος των χρημάτων που απαιτεί η ΑΕΚ. Αλλωστε, ως κάτοχος του μεγαλύτερου ποσοστού μετοχών ο Νοτιάς είναι αυτός που φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη στη διαδικασία και λογικά είναι αυτός από τον οποίο προσδοκώνται τα περισσότερα χρήματα.

Η ΑΕΚ περιμένει τη γενναία συμμετοχή του Νοτιά. Αν σε αυτήν προστεθεί το δάνειο που έχει προτείνει ο Νικολαΐδης -εφόσον βέβαια οι όροι της συμφωνίας γίνουν αποδεκτοί από τους υπόλοιπους μετόχους- και υπάρξει κινητοποίηση κάποιων ακόμα εκ της ομάδας του '04, τότε η ΑΕΚ μπορεί να βρει τρόπο για να βγει από τον «απινιδωτή». Ωστόσο, η ευθύνη του Νοτιά αφορά και τις μελλοντικές κινήσεις, καθώς όντας ο μόνος που δείχνει διάθεση να παραμείνει, θα πρέπει να λάβει αποφάσεις και σε ό,τι αφορά την στρατηγική του συλλόγου και την επιλογή αυτών που θα κληθούν να την εφαρμόσουν, ώστε να υπάρξει πορεία οικονομικής εξυγίανσης και ανάταξης".

SPORTDAY

Για "κατάντια" κάνει λόγο η εφημερίδα, μετά τη χθεσινή αναβολή του αγώνα ΑΕΚ - ΟΦΗ, τονίζοντας "Η ΠΑΕ δεν πλήρωσε την εφορία, η εφορία δεν σφράγισε τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΦΗ και σε συνεννόηση με την Αστυνομία η ΓΓΑ τον ανέβαλε, για να μην τα κάνουν οι οπαδοί... γης Μαδιάμ". Όσον αφορά την ουσία του ρεπορτάζ η εφημερίδα γράφει: "Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος και ο αντίστοιχος του «Θεμελίου 21», Γιάννης Βούρος προσπάθησαν να βρουν μια λύση για το θέμα των εισιτήριων αλλά δεν τα κατάφεραν.

Μάλιστα, ο πρώτος υποστήριξε ότι δεν έλαβε καμία απάντηση στα e-mail που έστειλε προς τους μετόχους με τα οποία ενημέρωνε

Keywords
Τυχαία Θέματα