Ντουρμάζ τετραετίας

21:11 22/8/2014 - Πηγή: AEK365

O Ντουρμάζ υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τον Ολυμπιακό και παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος για το μεγάλο βήμα της καριέρας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο olympiacos.org

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής σου, ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις που κάνεις;
Νιώθω χαρά! Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ! Είμαι ενθουσιασμένος που θα φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού

και θα παίξω για την ομάδα.

Κοιτούσες τον αριθμό 41 στο κασκόλ που φοράς και μιλούσες για τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού. Είσαι έτοιμος να προσθέσεις και άλλους τίτλους στην τροπαιοθήκη;
Φυσικά, αυτός είναι βασικός στόχος! Να κερδίζουμε τίτλους! Όσους περισσότερους μπορούμε! Φέτος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πρωταθλήματα 42!

Το UEFA Champions League είναι μεγάλη πρόκληση για κάθε παίκτη. Ποιο είναι το όνειρό σου σχετικά με την ευρωπαϊκή σου παρουσία;
Είναι μεγάλο όνειρο για εμένα το να παίξω στο UEFA Champions League και ειδικά το να το πράξω με τον Ολυμπιακό και έχοντας την υποστήριξη του κόσμου! Είναι το όνειρο για κάθε παίκτη και νομίζω ότι πρόκειται για ένα φανταστικό συναίσθημα.

Αναφέρθηκες στον κόσμο του Ολυμπιακού και με την ευκαιρία, θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα;
Θα είναι υπέροχα να βγω στον αγωνιστικό χώρο και να εισπράξω την υποστήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού! Θα κάνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε χαρούμενους!

Τετραετές συμβόλαιο και 1 εκατ. τον χρόνο!

«Υπήρξαν διάφορες καταστάσεις και η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε την πρώτη φορά. Η πρόταση ήταν εξαιρετικό τόσο για μένα όσο και την πρώην ομάδα μου. Ακόμα ένα μεγάλο κίνητρο είναι η παρουσία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ένα μεγάλη βήμα για την καριέρα μου και την εξέλιξή μου. Ηρθα σε μια μεγάλη ομάδα με οικογενειακό κλίμα» σχολίασε ο Τζίμι Ντουρμάζ σε σουηδικά ΜΜΕ.

Ενθουσιασμένος και ο μάνατζερ του Ντουρμάζ, Μάρτιν Νταλίν, ο οποίος τόνισε για το deal « Είναι πολύ χαρούμενος που φτάσαμε στη συμφωνία και ο Ολυμπιακός αποδέχθηκε τις απαιτήσεις μας. Το ενδιαφέρον για τον Ντουρμάζ ήταν μεγάλο , αλλά επέλεξε να έρθει σε μια πολύ μεγάλη ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό θα τον βοηθήσει και με την Εθνική Σουηδίας. Η Γαλατασαράι ενδιαφέροταν αρκετά για τον Τζίμι, αλλά μετά την αποχώρηση του Μαντσίνι το ενδιαφέρον πάγωσε». Ο παίκτης υπέγραψε για τέσσερα χρόνια, ενώ θα καρπώνεται κοντά στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως. Οι Σουηδοί πάντως μιλούν και για ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 10%.

Keywords
Τυχαία Θέματα